ANASAYFA İş Dünyası TŞÖF Başkanı Apaydın'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü paylaşımı

TŞÖF Başkanı Apaydın'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü paylaşımı

TŞÖF Başkanı Fevzi Apaydın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü nedeniyle yayımladığı yazılı mesaj ile tüm çalışan gazetecilerin gününü kutladı.
TŞÖF Başkanı Apaydın'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü paylaşımı

Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu (TŞOF) Başkanı Fevzi Apaydın, 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü unutmadı. Apaydın, sahada görevlerinin başında her türlü ana tanıklık eden ve bilginin aktarılmasının öncüleri olan gazetecilerin, çalışan gazeteciler gününü kutladı. 

Başkan Apaydın, toplumu bilgilendirme ve aydınlatma misyonu ile çalışan tüm gazetecilere yönelik anlamlı bir mesaj yayımladı. 

‘’GAZETECİLER TOPLUMUN AYNASIDIR''

Yazılı mesajına Apaydın, ‘’Gazeteciler toplumu bilgilendirme ve aydınlatma misyonunu üstlenerek kamuoyunu doğru ve tarafsız bir şekilde bilgilendirmek için çaba gösteren önemli bir meslek grubunu temsil etmektedirler. ‘’ sözleriyle başladı. 

Özveriyle çalışan ve doğru, tarafsız habercilik anlayışını benimseyen gazetecilerin demokrasinin vazgeçilmez bir parçası olduğunu belirten Apaydın, bu misyona sahip gazetecilerin  toplumun sesi, vicdanı ve aynası olduğunu söyledi. 

Mesajının devamında Başkan Apaydın, gazetecilerin toplumu bilinçlendirme, toplumsal sorunlara ışık tutma ve demokrasinin temel değerlerine katkıda bulunma gibi görevleri olduğunu da aktarırken, gazetecilik mesleğine gönül vermiş tüm gazetecilerin 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutladı. 

Toplumun bilgilenmesi ve toplumsal sorunlara ışık tutulması için çalışan tüm gazetecilere Apaydın mesajında, şükranlarını da sundu. 

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaragücü'nde futbol önemli iş adamı Yusuf Buğra Tanık'a emanet

Ankaragücü'nde futbol önemli iş adamı Yusuf Buğra Tanık'a emanet