ANASAYFA İş Dünyası TŞÖF Başkanı Apaydın'dan bayram yolculuğuna çıkacak şoförlere uyarı: Ocaklar sönmesin

TŞÖF Başkanı Apaydın'dan bayram yolculuğuna çıkacak şoförlere uyarı: Ocaklar sönmesin

Türkiye'de her sene olduğu gibi bu senede milyonlarca vatandaş bayram dolayısıyla yer değiştirmeye başladı. Yollarda kaza yaşanmasını istemeyen Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın bir açıklama yayınladı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
TŞÖF Başkanı Apaydın'dan bayram yolculuğuna çıkacak şoförlere uyarı: Ocaklar sönmesin

Ramazan ayının sona ermesine bir kaç gün kala  9 günlük tatil dönemi başlamıştı. Vatandaşlarda bu uzun tatil dönemini fırsat bilen vatandaşlar erkenden yola koyulmuştu.

BAŞKAN APAYDIN'DAN AÇIKLAMA GELDİ

İlk 2 günde yapılan tüm çağrı ve uyarılara rağmen bir çok kaza yaşanmış, İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya'nın açıklamasına göre 12 kişi hayatını kaybetmişti. Yolculuk yapacak vatandaşların daha dikkatli olmasına dair bir açıklamada Türkiye Şoförler ve Otomobilciler Federasyonu Başkanı Fevzi Apaydın'dan geldi.

Başkan Apaydın Ramazan Bayramı dolayısıyla bir mesaj yayınladı. Başkan Apaydın mesajında bayramların anlamına dikkat ederek, bu anlamdan dolayı trafikte daha fazla dikkat edilmesi uyarısını yaptı. Başkan Apaydın “Bayramlar sevgi, saygı ve hoşgörünün üst düzeyde yaşandığı, birlik ve beraberlik duygularının pekiştiği müstesna günlerdir. Yardımlaşma ve dayanışma duygularının zirveye ulaştığı bu özel günlerde büyüklerimizi ziyaret ederek onların hayır duasını almalı, küçüklerimize sevgi ve şefkatle yaklaşarak bayram sevincine ortak olmalıyız” dedi.

UYKUSUZ VE YORGUN ARAÇ KULLANMAYIN SÖZLERİ

TŞÖF Başkanı Fevzi Apaydın bayram dönemlerinde yolculuk yapmaya her zamankinden daha fazla dikkat edilmesi çağrısında bulunarak “Ziyaretlerin arttığı ve aile bağlarının güçlendiği bu bayramda seyahat ederken trafik kurallarına azami derecede riayet etmeli ve her zamankinden daha dikkatli olmalıyız. 9 günlük bayram tatilinde trafiğe çıkacak tüm sürücülerimize uykusuz ve yorgun biçimde araç kullanmamalarını özellikle istirham ediyorum" dedi.

Ülke genelinde yarın ve Ramazan Bayramı'nın ilk günlerinde yollardaki trafik yoğunluğunun artması bekleniyor. Vatandaşların bayram tatilinin son günlerinde ise dönüş yolculuğuna çıkacağı için benzer bir yoğunluk dönemi yaşanması tahmin ediliyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Göktaş açıkladı! Nisan ayı SED ödemelerini öne çekerek bugün hesaplara yatırıyoruz

Bakan Göktaş açıkladı! Nisan ayı SED ödemelerini öne çekerek bugün hesaplara yatırıyoruz