Keçiören Belediyesi'nde stajyerlere iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi!

Keçiören Belediyesi, geleceğin iş gücünü yetiştirmek amacıyla belediyede staja başlayan öğrencilere yönelik önemli bir iş sağlığı ve güvenliği eğitimi düzenledi.

Keçiören Belediyesi'nde stajyerlere iş sağlığı ve güvenliği eğitimi verildi!

Keçiören Belediyesi, geleceğin iş gücünü yetiştirmek amacıyla belediyede staja başlayan öğrencilere yönelik önemli bir iş sağlığı ve güvenliği eğitimi düzenledi. Eğitim, stajyer öğrencilere, staj yaptıkları birimlerde can ve mal güvenliği için alınması gereken önlemleri öğretmeyi hedefliyor.

ankara-tasarim-23.jpg

"GEREKLİ BİLGİLENDİRMELER YAPILDI"

Keçiören Belediye Başkanı Turgut Altınok, bu eğitimlerin öğrencilerin iş hayatına daha donanımlı bir şekilde atılmalarını sağlamak amacıyla düzenlendiğini vurgulayarak, "Belediyemizde staja başlayan öğrencilerimize yönelik yıl boyunca çeşitli bilgilendirme seminerleri düzenliyoruz. Bu seferki seminerimizde öğrencilerimizin staj yaparken icra edecekleri çalışmalarda can ve mal güvenliği konularında hangi tedbirleri almaları gerektiği ile ilgiliydi. Gerekli bilgilendirmeler yapıldı. Her bir öğrencimize stajlarında ve gelecek yaşamlarında başarılar diliyorum." şeklinde konuştu.

Bu tür eğitimler, gençlerin iş dünyasına daha hazır bir şekilde girmelerini sağlamak adına büyük önem taşıyor. İş sağlığı ve güvenliği konularında bilinçlenen öğrenciler, gelecekte işyerlerinde daha güvenli bir şekilde çalışabilecekler. Keçiören Belediyesi'nin bu tür sosyal sorumluluk projeleri, ilçede eğitim ve iş dünyası arasındaki köprüyü güçlendirmeye devam ediyor.

Haberankara.com

SONRAKİ HABER