ANASAYFA Keçiörengücü Ankara Keçiörengücü - Bodrum FK ile berabere kaldı

Ankara Keçiörengücü - Bodrum FK ile berabere kaldı

Trenyol 1. Lig'in 29. Hafta maçları oynanmaya başladı. Haftanın ilk maçında gol sesi çıkmadı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara Keçiörengücü  - Bodrum FK ile berabere kaldı

Ankara'nın Trendyol 1. Lig'deki iki temsilcisinden birisi olan Ankara Keçiörengücü haftanın ilk maçında Bodrum deplasmanına gitti. Başkent ekibi mücadeleden 1 puanla döndü.

MÜCADELE'DE GOL SESİ ÇIKMADI

Ligin güçlü ekiplerinden Bodrum FK ile deplasmanda karşı karşıya geldi. Maç boyunca üst üste ataklar gerçekleştiren eflatun - beyazlılar olumlu sonuç alamadı. Her iki takımında girdiği ataklardan sonuç çıkmayınca mücadele başladığı gibi bitti.

Bu sonucun ardından Ankara Keçiörengücü puanını 33'e çıkararak 12. sırada yer aldı. Rakip Bodrum FK ise  48 puanla 4. sırada kendine yer buldu.

SON 6 MAÇTA 4 BERABERLİK

Ankara Keçiörengücü son haftalarda beraberlik alması ile dikkat çekiyor. Lig boyunca 29 maçta 9 beraberlik alan Başkent ekibi bu beraberliğin 4'ünü son 6 haftada aldı. Son 6 maçta 4 beraberlik 2 mağlubiyet alan eflatun-beyazlıların galibiyet hasreti bu haftada sürdü.

Ankara Keçiörengücü ligde bir sonraki maçını, ligin bir diğer Ankara temsilcisi olan Gençlerbirliği ile karşılaşacak. Keçiören Aktepe Stadyumunda oynanacak maçta her iki takımda altın değerinde bir 3 puan almaya çalışacak. Gençlerbirliği'de haftalardır sürdürdüğü iyi performansı sürdürmek ve kendini Play-Off potasına sokmaya çalışıyor. Ankara derbisine spor severlerinde büyük ilgi göstermesi bekleniyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bu hizmet yalnızca Ankaralılara! Resmen ücretsiz verilecek belediye başvuruları başlattı

Bu hizmet yalnızca Ankaralılara! Resmen ücretsiz verilecek belediye başvuruları başlattı