ANASAYFA Keçiörengücü Ankara Keçiörengücü evinde Ahlatçı Çorum'a mağlup oldu

Ankara Keçiörengücü evinde Ahlatçı Çorum'a mağlup oldu

Trendyol 1. Lig'in 28. Haftasında Ankara Keçiörengücü evinde Ahlatçı Çorum FK ile karşılaştı. Mücadelede gülen taraf konuk takım oldu.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara Keçiörengücü evinde Ahlatçı Çorum'a mağlup oldu

Liglere verilen aranın sona ermesinin ardından Trendyol 1. Lig'de maçlar kaldığı yerden devam etmeye başladı. Ligin açılış maçında Ankara Keçiörengücü - Çorum FK ile karşıya geldi.

GÜLEN TARAF AHLATÇI ÇORUM FK OLDU

Özellikle ligde bulunduğu konumdan dolayı 3 puanı hedefleyerek çıkan Ankara Keçiörengücü maçtan üzgün ayrıldı.  Her iki takımında bir çok gol pozisyonuna girdiği maç hızlı başladı. Ahlatçı Çorum FK'nın  formda golcüsü Verheijdt maçta perdeyi aralayan isim oldu. 17. dakikada takımının ilk golünün atan Hollandalıya cevap 23. dakikada geldi. 

Ankara Keçiörengücü Ariyibi ile mücadelede eşitliği yakaladı fakat sevindi uzun sürmedi. Verheijdt bir kez daha sahneye çıktı ve 42. dakika'da takımının 2. golünü kaydetti. 

Mücadelenin 2. yarısında başka gol olmadı ve maç 2-1 Ahlatçı Çorum FK'nın üstünlüğü ile bitti. Bu sonucun ardından Ahlatçı Çorum FK puanını 48 yaparak 3. sıradaki yerini korudu. Ankara Keçiörengücü ise 32 puanda 12. sırada kaldı. Ligde oynanacak diğer maçların ardından Ankara Keçiörengücü'nün daha alt sıralara inme ihtimali bulunuyor.

BİR SONRAKİ MAÇ MUĞLA'DA

Keçiören temsilcisi bir sonraki maçını deplasmanda Bodrumspor ile oynayacak. 6 Nisan'da oynanacak mücadele saat 13:30'da başlayacak.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Acil ameliyata alınacağını duyuran Aydilge'nin sağlık durumu nasıl, hastalığı nedir?

Acil ameliyata alınacağını duyuran Aydilge'nin sağlık durumu nasıl, hastalığı nedir?