ANASAYFA Keçiörengücü Ankara Keçiörengücü - Gençlerbirliği maçı kadın ve öğrencilere ücretsiz olacak

Ankara Keçiörengücü - Gençlerbirliği maçı kadın ve öğrencilere ücretsiz olacak

Trendyol 1. Lig'de iki Ankara takımını karşı karşıya getirecek maçın biletleri satışa sunuldu. Maç kapsamında anlamlı bir jest yapıldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara Keçiörengücü - Gençlerbirliği maçı kadın ve öğrencilere ücretsiz olacak

Ankara'da futbol severler gözünü hafta sonu oynanacak maçlara çevirdi. Trendyol 1. Lig'de oynanacak Ankara Keçiörengücü - Gençlerbirliği maçının nasıl sonuçlanacağı merak konusu oldu.

Ligde inişli çıkışlı bir grafiğe sahip olan ve düşme hattının yakınlarında yer alan Keçiören temsilcisi evinde son haftaların formda takımı Gençlerbirliği'ni ağırlayacak. 13 Nisan'da oynanacak maçı yönetecek hakem ve bilet satışları ile ilgili duyurular yapıldı. 

MAÇIN HAKEMİ BELLİ OLDU

Ligin 30. haftası kapsamında Aktepe Stadyumunda oynanacak mücadelenin hakemi Türkiye Futbol Federasyonu tarafından açıklandı. Yapılan duyuruya göre maçın hakemi Burak Olcar oldu. Öte yandan ev sahibi Ankara Keçiörengücü maçın bilet satışı ile ilgili bilgilendirmede bulundu.

KADIN VE ÖĞRENCİLERE ÜCRETSİZ

Yapılan paylaşımda 13 Nisan Cumartesi günü saat 13:30'da oynanacak maçın bilet fiyatlarının tüm kategorilerde 50 TL, misafir tribünü için ise 65 TL olduğu açıklandı. Maçı izlemek isteyen kadın ve öğrencilerden ise ücret talep edilmeyeceği ifade edildi. İki Ankara takımını karşı karşıya getirecek maça ilginin yüksek olması ve seyir zevkinin de üst seviyelerde yaşanması bekleniyor. 

Maçın her iki takım içinde büyük bir önemi bulunuyor. Ev sahibi ligde kalmayı garantilemeye bir adım daha yaklaşmak isterken, Gençlerbirliği kendini Play-Off sıralamasına sokmaya çalışıyor.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'nın o ilçesinde çiftçilere destek duyurusu yapıldı! Sadece 2 gün sürecek

Ankara'nın o ilçesinde çiftçilere destek duyurusu yapıldı! Sadece 2 gün sürecek