ANASAYFA Keçiörengücü Ankara Keçiörengücü son dakikada yıkıldı!

Ankara Keçiörengücü son dakikada yıkıldı!

Ankara'yı Trendyol 1. Lig'de temsil eden ve bu sezon ligde zor günler geçiren Ankara Keçirörengücü evinde Kocaelispor ile 90+3'te yediği golle 2-2 berabere kaldı.
yazar
Cengiz Ortataş
Haber Editörü
Ankara Keçiörengücü son dakikada yıkıldı!

Trendyol 1. Lig'de düşme hattı ile olan puan farkını açarak üst sıralara doğru çıkma mücadelesi veren Ankara Keçiörengücü evinde ligin üst sıralardaki ekiplerinden Kocaelispor ile karşılaştı.

BAŞKENT EKİBİ MAÇA HIZLI BAŞLADI

Büyük mücadeleye sahne olan maçta Keçiörengücü henüz dakika 7'de Aliou Traore'nin attığı golle 1-0 öne geçti. Kocaelispor yediği golün şok etkisini erken attı ve 22. dakikada Cihat Çelik'in attığı golle beraberliği yakaladı.

İlk yarı bu sonuçla tamamlanırken maçın son dakikalarında heyecan iyice arttı ve iki takımda 3 puanı almak için ataklarını sıklaştırdı. Ankaragücü 76. dakikada Dembele'nin attığı golle maçta tekrar öne geçen taraf oldu. Ligde 2.lik mücadelesi veren ve Göztepe ile mücadelesine devam eden Kocaelispor ise 90+3'de Barış Alıcı'nın attığı golle maça ortak oldu ve mücadeleden 1 puanla ayrıldı.

MAÇ SONU BÜYÜK ÜZÜNTÜ

Maçın sonunda evinde 3 puan almayı son anda kaçıran Ankara Keçiörengücü'de büyük bir üzüntü yaşandı. Bu sonucun ardından puanını 30'a yükselten başkent ekibi ligde 11. sırada yer aldı. Misafir takım Kocaelispor ise 44 puanla 3. sırada yer aldı. Körfez ekibinin 2. sıradaki Göztepe ile arasındaki puan farkı 5 oldu.

Ankara Keçiörengücü ligde bir sonraki maçını Tuzlaspor ile 2 Mart Cumartesi günü deplasmanda oynayacak. Mücadele 13:30'da başlayacak. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhur İttifakı ABB Başkan Adayı Turgut Altınok seçim vaatlerini açıkladı

Cumhur İttifakı ABB Başkan Adayı Turgut Altınok seçim vaatlerini açıkladı