ANASAYFA Keçiörengücü Ankara Keçiörengücü'nün Tuzlaspor deplasmanında

Ankara Keçiörengücü'nün Tuzlaspor deplasmanında

Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında Ankara Keçiörengücü deplasmanda Tuzlaspor ile karşı karşıya gelecek.
Ankara Keçiörengücü'nün Tuzlaspor deplasmanında

Trendyol 1. Lig'de 25. hafta maçları başlıyor. Heyecan 2 Mart Cumartesi (Bugün) oynanacak 2 maç ile başlayacak. Saat 13.30 seansında başlayacak maçlarda Bodrumspor'un Konuğu Eyüpspor olurken Ankara Keçiörengücü Tuzlaspor deplasmanında olacak.

Başkent ekibi Ankara Keçiörengücü deplasmanda da Tuzlaspor ile karşı karşıya gelecek. Eyüp Stadyumu'nda oynanacak mücadelede hakem Furkan Aksuoğlu düdük çalacak. Aksuoğlu'nun yardımcı hakemliğini Selahattin Altay ve Egemen Savran yapacak. Mücadelenin dördüncü hakemi ise Yücel Büyük olacak.

Ankara Keçiörengücü, 1. Lig'de oynadığı 24 maçta aldığı 8 galibiyet, 6 beraberlik ve 10 mağlubiyet ile topladığı 30 puanla 11.sırada yer alıyor.

Karşılaşma TRT Avaz ekranlarından naklen yayınlanacak.

ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ YÜKSELİŞİNİ SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Bu sezon 2'üncü kez teknik direktör değişikliğine giden ve Tahsin Tam'ı göreve getiren Ankara Keçiörengücü, Astor Enerji Şanlıurfaspor ve Bitexen Giresunspor'u mağlup etti. Başkent ekibi geçtiğimiz hafta ise Trendyol Süper Lig'e çıkma mücadelesi veren Kocaelispor ile son dakika yediği gol ile 1-1 berabere kaldı.

Devre arası transferleri ile kadrosunu güçlendiren ve yükselişe geçen başkent ekibi Ankara Keçiörengücü, ligde zor günler geçiren Tuzlaspor'u mağlup ederek yükseliş grafiğini sürdürmek istiyor.

Haberankara.com 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İsmini ve unvanını kullandılar! Dolandırıcılar avukata musallat oldular

İsmini ve unvanını kullandılar! Dolandırıcılar avukata musallat oldular