ANASAYFA Keçiörengücü Keçiörengücü Kocaelispor'u konuk edecek

Keçiörengücü Kocaelispor'u konuk edecek

Trendyol 1. Lig'in 24. haftasında Ankara Keçiörengücü evinde Kocaelispor'u konuk edecek.
Keçiörengücü Kocaelispor'u konuk edecek

Trendyol 1. Lig'de 24. hafta heyecanı dün oynanan Altay-Bitexen Giresunspor maçı ile başladı. 24 Şubat Cumartesi (Bugün) ve 25 Şubat Şubat Pazar (Yarın) devam edecek haftada başkent ekipleri Ankara Keçiörengücü ve Gençlerbirliği yarın sahaya çıkacak.

Ankara Keçiörengücü zorlu mücadelede evinde kocaelispor ile karşı karşıya gelecek. Aktepe Stadyumu'nda oynanacak maç saat 13.30'da başlayacak. Karşılaşmada hakem Alpaslan Şen düdük çalacak.  Şen'in yardımcı hakemliğini Kemal Elmas ve Onur Gülter yapacak. Mücadelenin dörüdüncü hakemi ise İlker Yasin Avcı olacak.

ANKARA KEÇİÖRENGÜCÜ ÇIKIŞINI SÜRDÜRMEK İSTİYOR

Trendyol 1. Lig'de oynadığı son Astor Enerji Şanlıurfaspor ve Bitexen Giresunspor maçlarını kazanan Ankara Keçiörengücü, Süper Lig mücadelesi veren Kocaelispor'u evinde mağlup etmek ve üst sıralara yürüyüşünü sürdürmek istiyor.

KEÇİÖRENGÜCÜ'NDE 4 OYUNCU KART SINIRINDA BULUNUYOR

Ankara Keçiörengücü'nde Kocaelispor karşılaşması öncesi 5 oyuncu kart sınırında bulunuyor.  Melih İnan, Şahverdi Çetin, Jurgen Bardhi, Mikail Okyar ve Malay Dembele sarı kart görmeleri haline eflatun - beyazlıların Trendyol 1. Lig'in 25. haftasında 2 Mart Cumartesi Tuzlaspor ile deplasmanda oynayacağı mücadelede forma giymeyecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Başkentte Osmanlı döneminden kalma bir tarihi fırın sıcacık simitlere ev sahipliği yapıyor!

Başkentte Osmanlı döneminden kalma bir tarihi fırın sıcacık simitlere ev sahipliği yapıyor!