Kulübün Macunköy tesislerinde düzenlenen imza törenine, Ankara Keçiörengücü Kulübü Başkanı Sedat Tahiroğlu, Emre Gökdemir İnşaat Yönetim Kurulu Başkanı Emre Gökdemir ve kulübün genel sekreteri İbrahim Ayhan katıldı.
Trendyol 1. Lig'de mücadele eden ekibin başkanı Sedat Tahiroğlu, "Geçen sezon devre arasından beri isim sponsorumuz olan Emre Gökdemir İnşaat ile bu sene de hem isim sponsorluğu hem de göğüs sponsorluğu için anlaştık. İnşallah iki taraf için de hayırlı olur. Temennimiz Ankara'daki işadamlarımızın Emre Gökdemir gibi Ankara'nın değerli kulüplerine sponsor olmaları. Emre Gökdemir İnşaat Ankara'nın büyük firmalarından. Sponsorlukları bize de çok faydalı oluyor. 2 tarafın da mutlu olacağı şekilde anlaştık" ifadelerini kullandı.
Gökdemir ise kulübün Süper Lig hedefinin altını çizerek, "Başkentimizin en köklü kulüplerinden Keçiörengücü'nün sponsoru olmaktan onur ve gurur duyuyoruz. Hedefimiz inşallah Süper Lig. 2 taraf içinde hayırlı ve uğurlu olsun" diye konuştu.
İmza töreninin ardından Tahiroğlu ile Gökdemir, göğsünde şirketin isminin yazılı olduğu formayla basın mensuplarına poz verdi.