Keçiörengücü’nde atanda iyi, tutanda!

Emre Gökdemir İnşaat Ankara Keçiörengücü haftanın en kazançlı takımı oldu.

Keçiörengücü’nde atanda iyi, tutanda!

Başkent ekibi, Trendyol 1.Ligin ilk haftasında Atakaş Hatayspor ile Mersin Stadı’nda oynadığı maçtan 3-1 galip ayrıldı. Eflatun – beyazlılar, bu galibiyle ligin ilk haftasını lider tamamladılar.

Emre Gökdemir İnşaat Ankara Keçiörengücü, takım halinde lige hazır bir görüntü verdi. Teknik direktör Sedat Ağçay’ın yönetimindeki Başkent ekibi, bu sezon ligde çok ses getirecekmiş gibi bir görüntü sergiledi.

Keçiörengücü’nde atanda iyi, tutanda!

Mersin’de oynanan maçta, takımda bir çok oyuncu oynadıkları futbolla alkış aldılar. Ancak 2 golü atan Ezeh ve genç kaleci Mehmet Erdoğan, başarılı kurtarışlarıyla arkadaşlarına güven verdi.

Sedat Ağçay’ı güvenip ilk 11’de forma verdiği oyuncu, 1 gol yemesine rağmen önemli kurtarışlar yaptı.

MEHMET ERDĞAN KİMDİR?

2004 doğumlu olan Mehmet Erdoğan, futbola 2014 yılında Renotek Eğitim Spor formasıyla başladı. Uşakspor macerasının ardından Konyaspor’a transfer oldu. Temmuz 2024’de de Emre Gökdemir İnşaat Ankara Keçiörengücü’ne transfer edildi. Oyuncu geçtiğimiz sezon sadece 5 maçta forma şansı bulabilmişti. Ancak bu sezon Sedat Ağçay ona ligin ilk maçında, ilk 11’de şansı verdi.

Kaynak: Orhan Sal
SONRAKİ HABER