ANASAYFA Kızılcahamam Ankara Kızılcahamam Belediye Başkanı makam aracı olarak Togg'u kullanmaya başladı

Ankara Kızılcahamam Belediye Başkanı makam aracı olarak Togg'u kullanmaya başladı

Yerli ve milli elektrikli otomobil olarak Türkiye araç pazarındaki yerini alan TOGG, kamu kurumlarında kullanılmaya başlandı. Ankara'nın Kızılcahamam Belediye Başkanı da makam aracı olarak TOGG kullanmayı tercih etti.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Kızılcahamam Belediye Başkanı makam aracı olarak Togg'u kullanmaya başladı

Ankara Kızılcahamam Belediye Başkanı makam aracı olarak Togg'u kullanmaya başladı - Türkiye'nin ilk yerli ve milli elektrikli aracı TOGG, ön sipariş sürecinin ardından teslimat süreci devam ederken kamu kurumları tarafından da kullanılmaya başlandı. TOGG, kamu kurumları tarafından teslim alınarak kullanılmaya başlarken Ankara'da da ilçe belediye başkanın makam aracı tercihi TOGG oldu.

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Türkiye’nin ilk yerli ve milli otomobili TOGG'u makam aracı olarak kullanmaya başladı.

Ankaralılar burada TIKLA TAKİP ET

''TEK KELİME İLE MUHTEŞEM''

Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar, makam aracı olarak TOGG'u tercih ederken sosyal medya hesabından konuyla ilgili açıklama yaptı. Kızılcahamam Belediye Başkanı Acar yaptığı açıklamada, "Ülkemizin gururu, yerli ve milli markamız olan Togg Kızılcahamam'ımıza yakıştı mı? Çok yakıştı. Türkiye yüzyılının ilk nişanelerinden birisi olan yerli otomobilimiz, milli gururumuz Togg’u, belediyemizin araç filosuna dahil etmenin sevinç ve mutluluğunu yaşıyoruz. Tek kelime ile muhteşem. Bizlere gurur üstüne gurur yaşatan Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ve emeği geçen herkese sonsuz şükranlarımı sunuyorum." ifadelerine yer verdi.

Daha önceden makam aracı olarak kullanılan yabancı marka aracın ise ihale dosyası hazırlanarak satışa çıkarılacağı bildirildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 'parkta spor' etkinliğine yoğun ilgi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin düzenlediği 'parkta spor' etkinliğine yoğun ilgi!