ANASAYFA Kızılcahamam Ankara Kızılcahamam'ın neyi meşhur? Neler yiyip nereler gezilmelidir?

Ankara Kızılcahamam'ın neyi meşhur? Neler yiyip nereler gezilmelidir?

Ankara'nın Kızılcahamam ilçesi gerek yerli gerek ise yabancı turistler tarafından ilgi odağı olmaya devam ediyor. Peki ama Kızılcahamam'da nereler meşhur?
yazar
Haber Merkezi
Ankara Kızılcahamam'ın neyi meşhur? Neler yiyip nereler gezilmelidir?

Ziyaretçilerine çok keyifli bir gezi seçeneği sunan Kızılcahamam gidildiğinde mutlaka gezilmesi gereken yerleri de şimdiden gönülleri fethediyor. Gerek yani gerek ise yabancı turistler tarafından ilgi odağı olan Kızılcahamam'da bulunan Abacı Peribacaları ve Çamlıdere Jeoparkı yer alıyor.

Kızılcahamam'da yöresel tatlar da meşhurdur. Höşmerim başta olmak üzere ev baklavası gibi leziz tatlılar Kızılcahamam yemek çeşitleri açısından unutulmaz olarak ağızlarda tat bırakıyor.

Yöresel Kızılcahamam yemek çeşitleri saymakla bitmiyor. Özellikle Kızılcahamam'a günübirlik ziyarette bulunduysanız Soğuksu Milli Parkı'nı gezmeden gitmemenizi öneririz.

Kızılcahamam Kaplıcaları gerek yerli gerek ise yabancı turistler tarafından ilgi odağı olmaya devam ederken ziyarette bulunan birçok vatandaş ise özellikle şehir dışından sırf bu kaplıcalara girmek için geldiklerini de ifade ediyor. Kültürel mirası ile ün yapan Kızılcahamam yerli ve yabancı turistlerin ilgisini çekiyor.

Daha fazla belediye haberi için ''Haberankara.com'' adresini takip edebilirsiniz.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'nın Çubuk ilçesinde sahipsiz köpekler 5 koyunu telef etti!

Ankara'nın Çubuk ilçesinde sahipsiz köpekler 5 koyunu telef etti!