ANASAYFA Kızılcahamam Kadın Kooperatifleri Ankara Kızılcahamam’da bir araya geldi!

Kadın Kooperatifleri Ankara Kızılcahamam’da bir araya geldi!

Kadın Kooperatiflerinin buluşmaları devam ediyor. Bu çerçevede Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde bir araya gelen Kadın Kooperatifleri de önemli bir görüşmeye imza attı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Kadın Kooperatifleri Ankara Kızılcahamam’da bir araya geldi!

Başkent Ankara’da birbirinden farklı etkinliklere imza atılmaya devam ediyor. Çeşitli kuruluşların bir araya geldiği Ankara’da yeni bir buluşma daha düzenlendi. Ankara’nın farklı ilçelerinde faaliyet gösteren kadın kooperatiflerinin başkanları ve yöneticileri bir araya geldi.

Ankara’nın Kızılcahamam ilçesinde bir araya gelen kadınların gündeminde ekonomi vardı. Ankara Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’nün öncülüğünde başlatılan Kadın Kooperatifleri İstişare Toplantısı, Kızılcahamam Belediyesi’nin ev sahipliğinde gerçekleşti. 

TOPLANTIYA ÖNEMLİ İSİMLER KATILDI

Kızılcahamam Millet Bahçesi'ndeki toplantıya Ankara Milletvekili Zeynep Yıldız, İlçe Kaymakamı Nuri Mehmetbeyoğlu, Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar, Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cüneyt Özdemir ve Ostim Üniversitesi öğrencileri katıldı.

Kızılcahamam Lonca Kadın Kooperatif Başkanı Ayşe Aydoğan yaptığı konuşmada önemli mesajlar verdi. Kızılcahamam Lonca Kadın Kooperatif Başkanı Aydoğan, “Yöresel coğrafi işaretimiz bazlama ile yola çıktık. Bazlamanın yanında gözleme, çörek çeşitleri, erişte, tarhana, reçel marmelat çeşitleri turşu ve sirke çeşitleri üretiyoruz. Ürünlerimizin en güzel doğal ve kaliteli olmasına özen gösteriyoruz. Kooperatifi kurma amacımız kadınlara destek vermek için olmuştur” şeklinde konuştu.

Program Kültür Bakanlığı Devlet Korosu Sanatçısı Hasan Basri Dumlupınar’ın başkanlığında Kadın Kooperatif Korosu'nun konseri ile sona erdi. Kadınların ekonomik özgürlüğe kavuşmaları ve ev ekonomilerine katkı sağlamaları için istişarelerde bulunuldu.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2023 Pantene Altın Kelebek Ödülleri ne zaman, ödüller ne zaman verilecek?

2023 Pantene Altın Kelebek Ödülleri ne zaman, ödüller ne zaman verilecek?