ANASAYFA Kültür-sanat 20. Ankara Kitap Fuarı ne zaman, hangi tarihte, nerede?

20. Ankara Kitap Fuarı ne zaman, hangi tarihte, nerede?

Kitap fuarları vatandaşların yakın takibinde yer alıyor. Kitap fuarları ile ilgili bilgi sahibi olmak isteyenler özellikle Ankara Kitap Fuarını takip ederken merak edilen takvim belli oldu. Ankara Kitap Fuarı 20'nci kez kapılarını aralamaya hazırlanırken fuarın tarihi de açıklandı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
20. Ankara Kitap Fuarı ne zaman, hangi tarihte, nerede?

20. Ankara Kitap Fuarı ne zaman, hangi tarihte, nerede? - Kitapkurtları her yıl yapılan kitap fuarları hakkında bilgi sahibi olmak istiyor. Kitap fuarlarının hangi tarihlerde ve nerede düzenleneceği merak edilen konular arasında yer alırken araştırmalar da arttı. Bu yıl 20'ncisi düzenlenecek Ankara Kitap Fuarı ile ilgili kent halkı merak ettiklerini gündemine aldı. 

Ankara Kitap Fuarı'nın ne zaman ve nerede düzenleneceği merak edilirken ‘’20. Ankara Kitap Fuarı ne zaman, hangi tarihte, nerede?'' sorularına yanıt aranmaya başladı. 500'ü aşkın yayınevi ve sivil toplum kuruluşunun katılacağı açıklanan Ankara Kitap Fuarı'nın düzenleneceği tarih ve adres açıklandı. 

2024 ANKARA KİTAP FUARI NE ZAMAN, NEREDE DÜZENLENECEK?

Kitapseverler ve edebiyat tutkunları fuar takvimine odaklanırken ilk ayrıntılar ortaya çıktı. Ankaralı Kitapseverler, ‘’20. Ankara Kitap Fuarı ne zaman açılacak?'' sorusunu gündeme taşırken fuar takvimi ve konukları da açıklandı. 20'nci Ankara Kitap Fuarı'nı bekleyenler geri sayım başlarken fuarın 10 gün süreceği öğrenildi. Ankara Kitap Fuarı, 26 Nisan'da ATO Congresium'da kapılarını açacak ve 5 Mayıs tarihinde de ziyarete kapanacak. 26 Nisan Cuma günü saat 14.30'da açılışı gerçekleştirilecek fuar, 5 Mayıs tarihine kadar 10.00 - 20.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.


 

10 gün boyunca söyleşi, panel, şiir dinletileri ve çocuk aktivitelerinin yer alacağı belirtilen 20'nci Ankara Kitap Fuarı'na Japonya'nın Ankara Büyükelçiliğinin destek vereceği ifade edildi. Bu çerçevede fuarın "Uluslararası Onur Konuğu" deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki olacak. Ankara Kitap Fuarı'nın bu yıl  "Onur Yazarı" ise Prof. Dr. Celal Şengör olacak. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Danıştay Başkanı Zeki Yiğit oldu! Danıştay Başkanı Zeki Yiğit kimdir?

Danıştay Başkanı Zeki Yiğit oldu! Danıştay Başkanı Zeki Yiğit kimdir?