ANASAYFA Kültür-sanat 2024 Fanta Fest Ankara nerede, ne zaman yapılacak, hangi sanatçılar gelecek?

2024 Fanta Fest Ankara nerede, ne zaman yapılacak, hangi sanatçılar gelecek?

Fanta Fest 2024 merak konusu oldu. Fanta Fest Ankara 2024 etkinlikleri gündemdeki yerini alırken festivalin nerede ve hangi tarihleri yapılacağı merak konusu oldu. Bununla beraber hangi sanatçıların sahne alacağı da en çok araştırılan konular arasında yer aldı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
2024 Fanta Fest Ankara nerede, ne zaman yapılacak, hangi sanatçılar gelecek?

Haberankara.com Özel Haber - 2001 yılında start veren Fanta Fest etkinlikleri 2024 yılında da hız kesmeyecek. Gittiği her şehre eğlence götüren Fanta Fest, sevilen sanatçılar ile beraber bu yılda katılımcılarına müzik, eğlence ve keyifli aktivitelerle dolu bir festival yaşatıyor. Ankara'da da geçekleşecek olan Fanta Fest hakkında merak edilenler şimdiden araştırma konusu olurken ''Fanta Fest Ankara 2024 ne zaman, nerede, nasıl gidilir, hangi sanatçılar olacak? Fanta Fest bileti nasıl alınır?'' soruları gündeme taşındı.

2024 FANTA FEST ANKARA NE ZAMAN?

Fanta Fest, gençlere müzik, eğlence ve birbirinden lezzetli atıştırmalıklarla dolu renkli bir dünya sunmaya devam ederken bu yıl da yapılması heyecanla bekleniyor. Fanta Fest’in ilk konseri 16 Ağutos'ta gerçekleşecek. Fanta Fest’in gerçekleşecek konserinin heyecanını yaşamak isteyenler de bilet alarak katılım sağlayacak.

2024 FANTA FEST ANKARA KONUKLARI KİMLER?

Gerçekleşecek Fanta Fest Ankara'da Ceza ve Tarkan sahne alacak. Fanta Fest 16 Ağutos'tan 6 Eylül tarihine kadar devam edecek.

Ancak Fanta Fest tarafından yapılan resmi açıklamada ‘’#FantaFest Ağustos ve Eylül ayında çeşitli şehirlerde Tarkan ve Ceza’yı seyirciyle buluşturuyor. Festivalin kesin tarihleri, detaylar, katılım şartları ve program çok yakında…'' ifadeleri yer aldı. Takvimin haziran ayında netleşmesi bekleniyor. 

2024 FANTA FEST BİLETİ NASIL ALINIR?

Etkinlik düzenleyicinin internet sayfasında yer alan bilgiler;

Konserlere katılım için yaş sınırı 16 olarak belirlenirken 16 yaşından küçükler ancak ebeveynleri veya kanuni temsilcilerinin gözetiminde katılım sağlayabilir. 

1 adet Fanta Fest konser bileti için 2.000 Fanta Puan toplamanız gerekmektedir. 

Cüzdan'da biriken Fanta Puan'larınızla Daha Daha mobil uygulaması üzerinden Fanta Fest konser biletinizi QR kod olarak indirerek alabilirsiniz. 

Konser için basılı bilet verilmeyecek, konserlere giriş Daha Daha üzerinden alınan bu QR kod ile yapılacaktır.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MEB 20 Bin Öğretmen Ataması Branş bazında dağılımlar ve atama takvimi belli oldu

MEB 20 Bin Öğretmen Ataması Branş bazında dağılımlar ve atama takvimi belli oldu