ANASAYFA Kültür-sanat 7 - 10 yaş arası çocuğu olan Ankaralılar için ABB'den duyuru!

7 - 10 yaş arası çocuğu olan Ankaralılar için ABB'den duyuru!

Ankara Büyükşehir Belediyesi her yaş grubu için çeşitli kurs programları düzenlemeye devam ediyor. Ankara'da her yaşa hitap eden çeşitli etkinlik, eğitim ve kursa programları Ankara Büyükşehir Belediyesi tarafından açıklanmaya devam ederken bu kez 7 - 10 yaş arası çocuğu olan vatandaşlar için yeni bir açıklamaya yer verildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
7 - 10 yaş arası çocuğu olan Ankaralılar için ABB'den duyuru!

Sosyal, hak ve insan odaklı bir belediyecilik anlayışı sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) kentte pek çok projeye imza atıyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi birbirinden farklı pek çok duyuruya yer verirken her yaş  grubuna hitap eden etkinlik ve eğitim programlarını da kentlilerle bir araya getirmeye devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, resmi sosyal medya hesapları ve internet sitesi üzerinden bu kez 7 - 10 yaş arası çocuğu olan Ankaralılar için bir duyuruda bulundu. 

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN ÇOCUKLAR İÇİN ATÖLYE PROGRAMI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, çocuklar için birbirinden farklı projelere imza atıyor. Çocukların eğitimi ve gelişimi için çeşitli projelere imza atan Ankara Büyükşehir Belediyesi, ‘’ Çocuklarımız için yaratıcı ve eğlenceli atölyeler düzenlemeye devam ediyoruz.'' ifadelerine yer verdi. Kentte kukla atölyesi düzenleneceğinin müjdesini veren Ankara Büyükşehir Belediyesi, detayları da duyurdu.

ABB tarafından verilen Kukla Atölyesi'ne ilişkin olarak açıklanan detaylarda; ‘’Kukla Atölyesi 7 - 10 yaş arası çocuklara özel olup, kontenjanlarla sınırlıdır.'' denildi. ‘’Bilgi ve rezervasyon için lütfen arayınız.'' diyen ABB, atölyenin 9 Aralık saat  13.00 - 14.00 arasında Çocuk Kulüpleri'nde düzenleneceğini bildirdi. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İrfan Can Kahveci Sivasspor'a attığı muhteşem golü Gençlerbirliği'ne atfetti

İrfan Can Kahveci Sivasspor'a attığı muhteşem golü Gençlerbirliği'ne atfetti