ANASAYFA Kültür-sanat ABB Başkanı Yavaş, TRAVELEXPO Ankara Fuarı'na konuşmacı olarak katılacak!

ABB Başkanı Yavaş, TRAVELEXPO Ankara Fuarı'na konuşmacı olarak katılacak!

TravelExpo Ankara 6. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'nın açılışı yapıldı. Fuar ikinci gününde hız kesmeden devam ederken fuara katılacak konuşmacılar da takip edilmeye devam ediyor. ABB Başkanı Yavaş'ın da fuara konuşmacı olarak katılacağı öğrenildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
ABB Başkanı Yavaş, TRAVELEXPO Ankara Fuarı'na konuşmacı olarak katılacak!

Ankara Ticaret Odası'nın (ATO) ev sahipliğini üstlendiği ve Türkiye’nin turizm değerlerinin sergilendiği turizm buluşması TRAVELEXPO Ankara 6'ncı Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda Ankara'nın turizm potansiyeli dünyaya tanıtılmak üzere start verdi.

16 - 19 Kasım 2023 tarihleri arasında ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde gerçekleşen fuarda pek çok stant kuruldu. Haberankara.com olarak katılım sağladığımız TRAVELEXPO Ankara 6. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na katılacak konuşmacılar da belli oldu. Dolu dolu bir programa devam eden TRAVELEXPO Ankara 6. Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı'na Ankara Büyükşehir Belediye (ABB) Başkanı Mansur Yavaş'ın da katılacağı öğrenildi.

ABB BAŞKANI MANSUR YAVAŞ TRAVELEXPO’DA

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi’nde düzenlenen TRAVELEXPO Ankara Uluslararası Turizm ve Seyahat Fuarı’nda gerçekleştirilecek oturuma konuşmacı olarak katılacak.

18 Kasım Cumartesi günü saat 15.50’de 100. Yıl Salonu’nda gerçekleştirilecek oturum; Ankara Büyükşehir Belediyesi sosyal medya hesaplarından canlı olarak yayınlanacak.

TARİH: 18 Kasım Cumartesi (YARIN)

SAAT: 15.50

ADRES: ATO Congresium Kongre ve Sergi Merkezi Söğütözü, Söğütözü Cad. No:1, 06510 Çankaya/Ankara

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sincan'da doğalgaz patlaması meydana geldi! 1 kişi yaralandı

Sincan'da doğalgaz patlaması meydana geldi! 1 kişi yaralandı