ABB Fomget Halk Dansları Topluluğu ile yıl sonu gösterisi gerçekleştirecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Fomget Halk Dansları Topluluğu’nun performanslarının olduğu yıl sonu gösterisi gerçekleştireceğini duyurdu.

ABB Fomget Halk Dansları Topluluğu ile yıl sonu gösterisi gerçekleştirecek

Ankara Büyükşehir Belediyesinin sosyal ve kültürel alanda yaptığı faaliyetler devam ediyor. Belediyenin kültür sanat ve müziği sevdirmeye yönelik yaptığı etkinliklere bir yenisi daha eklendi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 8 Haziran’da Fomget Halk Dansları Topluluğu’nun performanslarını sergileyeceği özel bir konser düzenleyecek. “FOMGET Halk Oyunları Yıl Sonu Gösterisi” adını taşıyan konserde Ankara Büyükşehir Belediyesinin (ABB) Fomget Halk Dansları Topluluğu, Türk kültürünü kendilerine has dans stilleriyle harmanlayarak, etkinliğe gelen ziyaretçilere göz kamaştıran bir gösteri sunacak.

KONSER BATIKENT’TE DÜZENLENECEK

Fomget Halk Dansları Topluluğu’nun performanslarını sergileyeceği “FOMGET Halk Oyunları Yıl Sonu Gösterisi” adlı konser, 8 Haziran Cumartesi günü saat 20.00’de Batıkent’teki Haydar Aliyev Parkı’nda gerçekleşecek. ABB bünyesindeki Fomget Halk Dansları Topluluğu’nun, Türk kültürünü kendi danslarıyla harmanlayacağı özel gösteriye tüm Ankaralılar davet edildi.

FOMGET Halk Oyunları Yıl Sonu Gösterisi adlı halk oyunları gösterisinin duyurusu ve detayları Ankara Büyükşehir Belediyesinin sosyal medya hesapları üzerinden de paylaşıldı.

ABB’nin, yaz mevsiminin de gelmesiyle birlikte FOMGET Halk Oyunları Yıl Sonu Gösterisi gibi diğer kültürel ve sanatsal faaliyetlerine devam etmesi bekleniyor.

Kaynak: Haberankara.com
SONRAKİ HABER