ANASAYFA Kültür-sanat ABB Mehmet Akif Ersoy konulu resim yarışması düzenleyecek!

ABB Mehmet Akif Ersoy konulu resim yarışması düzenleyecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte farklı etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Birbirinden farklı etkinliklere imza atan belediye, bu kez bir resim yarışması düzenleyeceğini bildirdi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
ABB Mehmet Akif Ersoy konulu resim yarışması düzenleyecek!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) kentte yeni etkinlik ve yarışma programlarını duyurmaya devam ediyor. ABB'nin etkinliklerine olan ilgi devam ederken resmi internet sitesi üzerinden yeni bir duyuruya yer verildi.

ABB, kentte Mehmet Akif Ersoy konulu bir resim yarışması düzenleyeceğini bildirdi. Bu kapsamda detaylar da açıklandı.

ABB'DEN MEHMET AKİF ERSOY KONULU RESİM SERGİSİ

Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğü tarafından bu yıl doğumunun 150'nci yılı kutlanacak olan Mehmet Akif Ersoy için resim yarışması düzenleneceği bildirildi.

mae.jpeg

Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğü'ne bağlı birimlerde üyelikleri bulunan 8'nci sınıf öğrencilerine yönelik yapılacak olan bu resim yarışmasında serbest teknik ile gerçekleştirilecek Mehmet Akif Ersoy temalı çalışmalar, üye öğrencilerin 10 Aralık 2023 tarihine kadar bağlı bulundukları birimlere teslim edilmelidir. 35*50 ebatlarda resim veya eskiz kâğıdı kullanılabilir. Resimlerin arka kısmına resmi yapanın;

Adı:

Soyadı:

Okulu:

Sınıfı:

Üye Olunan Merkez:

Adres:

İletişim:

Ebeveynlerden Birinin İletişim Numarası:

Bilgilerinin yazılması gerekmektedir.

Jüri tarafından değerlendirilecek olan resimler, 20 Aralık 2023 tarihinde yapılacak olan “Doğumunun 150'nci Yılında Mehmet Akif Ersoy’u Anma Programında” fuaye alanında sergilenecek olup, ilk üçe girecek olan çalışma sahipleri ödüllendirilecektir. Yarışmaya sadece merkez veya birim üyelerimiz katılabilecektir. Üye olmayan katılımcıların çalışmaları değerlendirme dışı tutulacaktır. Yarışmaya katılmak isteyen adaylar herhangi bir merkeze üyelik yaptırdıktan sonra yarışmaya katılabilirler.

İletişim: 0312 507 24 94 olarak paylaşıldı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mamak Belediyesi Çocuk ve Genç Meclisleri'nin gündeminde çocuk katliamları var!

Mamak Belediyesi Çocuk ve Genç Meclisleri'nin gündeminde çocuk katliamları var!