ANASAYFA Kültür-sanat ABB Mehmet Akif Ersoy'u doğum gününde andı!

ABB Mehmet Akif Ersoy'u doğum gününde andı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi İstiklal Marşı’nın yazarı Mehmet Akif Ersoy’u doğumunun 150'nci yıl dönümünde çeşitli etkinliklerle andı. Milli Şair Ersoy, saygı ve minnetle anılırken programa çok sayıda Ankaralı katıldı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
ABB Mehmet Akif Ersoy'u doğum gününde andı!

Başkent Ankara'da belediyelerin girişimleri  ile kültür sanat etkinlikleri devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) sosyal ve kültürel etkinlikleri de devam ederken kentte yeni bir programa daha imza atıldı. Ankara Büyükşehir Belediyesi İstiklal Marşı’nın yazarı Mehmet Akif Ersoy’u doğumunun 150'nci yıl dönümünde çeşitli etkinliklerle andı. ABB Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı, milli şair için tiyatro ve oratoryo gösterileri ile resim yarışması düzenledi. 

ABB'nin Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi’nde düzenlenen ve Başkentlilerin yoğun ilgi gösterdiği programa; Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanı Doç. Dr Serkan Yorgancılar, Kadın ve Aile Hizmetleri Daire Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürü Şinasi Örün, Ankara Üniversitesi Dil ve Tarih Coğrafya Fakültesi Türk Dili Edebiyatı Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nurullah Çetin, Ankara Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Felsefe ve Din Bilimleri Bölümü Prof. Dr. İbrahim Maraş ve davetliler katıldı.  

ANKARA BÜYÜKŞEHİRDEN MİLLİ ŞAİR MEHMET AKİF ERSOY’A VEFA 

Ankara Büyükşehir Belediyesi, İstiklal Marşı’nın yazarı Mehmet Akif Ersoy doğumunun 150'nci yıl dönümünde Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi’nde düzenlenen anma töreninde anıldı. 

Kadın ve Aile Hizmetleri Şube Müdürlüğüne bağlı Altındağ Gençlik Merkezi üyeleri kısa tiyatro, Esertepe Aile Yaşam Merkezi üyeleri ise oratoryo gösterisi sergilerken, düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere de hediye verildi.

Anma programında Altındağ Gençlik Merkezi Tiyatro Kulübü kısa tiyatro, Esertepe Aile Yaşam Merkezi üyeleri ise oratoryo gösterisi sergilerken düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencilere de hediyeler takdim edildi. Etkinlikte zaman zaman duygusal anlar da yaşanırken vatandaşlar ABB'ye teşekkürlerini sundu. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
GTA 6 piyasaya çıkmadan ilk ödülünü aldı

GTA 6 piyasaya çıkmadan ilk ödülünü aldı