ANASAYFA Kültür-sanat ABB Roma Tiyatrosu, Arkeopark ve Ankara Kalesi'ni Miras Şantiye Gezisi kapsamında ziyarete açtı

ABB Roma Tiyatrosu, Arkeopark ve Ankara Kalesi'ni Miras Şantiye Gezisi kapsamında ziyarete açtı

Ankara Büyükşehir Belediyesi kentte yeni faaliyetlere imza atmaya devam ediyor. Her geçen gün yeni bir etkinlik duyurusu yapan belediyeden bu kez 'Miras Şantiye Gezisi' etkinliği açıklaması geldi. ABB, geziler için kayıtların alınmaya başladığını duyurdu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
ABB Roma Tiyatrosu, Arkeopark ve Ankara Kalesi'ni Miras Şantiye Gezisi kapsamında ziyarete açtı

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) kentte yeni faaliyetlere imza atmaya devam ediyor. Her geçen gün yeni bir etkinlik duyurusu yapan belediyeden bu kez 'Miras Şantiye Gezisi' etkinliği açıklaması geldi. Kente değer kazandıracak her proje için önemli çalışmalara imza atan ABB, vatandaşlar için de çeşitli ücretsiz etkinlikle düzenliyor. Sosyal ve şeffaf belediyecilik anlayışını sürdüren ABB, Başkent Ankara'nın köklü tarihine ışık tutan yapıları ayağa kaldırmaya devam ederken bu alanlarda yapılan çalışmalarla ilgili bilgileri de vatandaşlara sunuyor.

ABB, bu çerçevede çalışmaların devam ettiği şantiyelerin kapılarını da vatandaşlara açmaya devam ediyor. 'Miras Şantiye Gezileri' kapsamında ziyaretçilerine kapılarını aralayan ABB, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden bir açıklamaya yer verdi.

ABB, MİRAS ŞANTİYE GEZİLERİ İÇİN KAYITLARI ALMAYA BAŞLADI

ABB, başkent halkı için Roma Tiyatrosu, Arkeopark ve Ankara Kalesi'ndeki çalışma şantiyelerinin kapılarını açacağını açıkladı. Kentte ''Miras Şantiye Gezisi'' programı kapsamında Roma Tiyatrosu, Arkeopark ve Ankara Kalesi'nin ziyaret edileceğini duyuran ABB, geziye katılmak isteyen vatandaşların ''https://forms.ankara.bel.tr/ankaramiras'' adresi üzerinden başvuruda bulunması gerektiği belirtildi.

miras.jpeg

20 Ekim 2023 tarihinde gerçekleşecek gezilere katılmak için sizlerde belirtilen adres üzerinden kaydınızı yapabilirsiniz. Resmi internet sitesi üzerinden detaylara yer veren ABB, 20 Ekim 2023 tarihli düzenlenen Ankara Miras Şantiye Gezileri için detaylı bilgileri şöyle listeledi;

  • 10:00-11:00 saatleri arası (Roma Tiyatrosu ve Arkeopark Şantiyesi) Buluşma Noktası: Bentderesi Caddesi ve Tabakhane Sokağın kesişimde dolmuş duraklarının hemen yanında yer alan şantiye alanıdır.
  • 11:00-12:00 saatleri arası Ankara Kalesi Şantiyesi Buluşma Noktası: Kale Mahallesi, Kale Kapısı Sokak No:2 Altındağ/Ankara.
  • Her iki şantiye gezisine katılacak kentlilerimiz için şantiye alanları arası ulaşım belediyemiz tarafından karşılanacaktır.
  • Geri dönüş ve bilgilendirme SMS ile yapılacak.
  • Roma Tiyatrosu ve Arkeopark Şantiyesi gezilerimiz randevu gününüzde saat 10:00-11:00 saatleri arasında yapılacaktır.
  • Ankara Kalesi Şantiyesi gezilerimiz randevu gününüzde saat 11:00-12:00 saatleri arasında yapılacak.

ekran-goruntusu-2023-10-16-161303.png

Başvuru formu ise şu şekilde paylaşıldı;

ekran-goruntusu-2023-10-16-161307.png

Gerekli bilgileri doldurarak katılım için başvurunuzu tamamlayabilirsiniz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara'nın bilinen en eski tarihi! Akyurt Balıkhisar Höyüğü

Ankara'nın bilinen en eski tarihi! Akyurt Balıkhisar Höyüğü