ANASAYFA Kültür-sanat ABB tarafından düzenlenen şiir yarışmasını kazananlar ödüllendirildi!

ABB tarafından düzenlenen şiir yarışmasını kazananlar ödüllendirildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesinin Cumhuriyetin 100. yılı kapsamında düzenlediği '29 Ekim Cumhuriyet Bayramı' temalı şiir yarışmasının kazananları belli oldu. Yarışmanın kazananlarına ise ödülleri Başkan Yavaş tarafından verildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
ABB tarafından düzenlenen şiir yarışmasını kazananlar ödüllendirildi!

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı temalı şiir yarışması sonuçlandı. ABB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından 14 - 20 yaş arasındaki gençlere açık olarak düzenlenen yarışma sonucunda 6 genç ödüle layık görüldü.

Dereceye girenler için Ankara Büyükşehir Belediyesi Hizmet Binası’nda tören düzenlendi. Yarışmada dereceye giren 6 öğrenciye teşekkür belgelerini Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş takdim etti.

ŞİİR YARIŞMASININ KAZANANLARI ÖDÜLLERİNİ MANSUR YAVAŞ’TAN ALDI

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin Cumhuriyetin 100'üncü yılı kapsamında düzenlediği “29 Ekim Cumhuriyet Bayramı” temalı şiir yarışması sonuçlandı. Söz konusu yarışmanın sonuçlanması üzerine düzenlenen törende konuşan ABB Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Daire Başkanı Volkan Memduh Gültekin yarışmacıları tebrik ederek, “Yönetim anlayışımızda birkaç başlıkla hareket etmeye gayret gösteriyoruz.

krc-8060.jpg

Şeffaflık, hesap verilebilirlik ve katılımcılık. Belediye yönetiminde vatandaşın söz sahibi olması adına hem de böyle önemli ve değerli günlerde vatandaşlarımızın da bizimle birlikte hareket etmesi adına bizim için önemli. Sizler bu yarışmaya değer verip, şiirlerinizi bizlerle paylaştınız. Bu bizim için çok değerli. Herkese çok teşekkür ediyoruz” ifadelerine yer verdi.

krc-7912.jpg

Yarışmada derece alanlara kitap seti ve aileleriyle birlikte Akçakoca tatili hediye edilirken, teşekkür belgelerini ise Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş takdim etti.

krc-8154.jpg

Gençler ABB'nin sosyal faaliyetlerden dolayı Başkan Yavaş'a teşekkürlerini iletti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
CHP'nin 38. Olağan Kurultayı 'Değişim' gündemiyle bugün başlıyor

CHP'nin 38. Olağan Kurultayı 'Değişim' gündemiyle bugün başlıyor