ANASAYFA Kültür-sanat ABB Yüzde Yüz Atatürk ve Cumhuriyet Sergisine ev sahipliği yapacak!

ABB Yüzde Yüz Atatürk ve Cumhuriyet Sergisine ev sahipliği yapacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, pek çok etkinliğe ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Belediye bu kez Yüzde Yüz Atatürk ve Cumhuriyet Sergisine ev sahipliği yapacağını açıklarken detayları da duyurdu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
ABB Yüzde Yüz Atatürk ve Cumhuriyet Sergisine ev sahipliği yapacak!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), kültür - sanat etkinliklerine ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ile hizmetlerini sürdüren ABB, bu kez Tohumluk Sosyal Yardımlaşma, Eğitim, Kültür ve Sanat Vakfı iş birliğiyle Cumhuriyetin 100. yılı kutlamaları kapsamında “Yüzde Yüz Atatürk ve Cumhuriyet” karma sergisine ev sahipliği yapacağını açıkladı.

Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100'ncü yaşını büyük bir coşkuyla kutlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Tohumluk Sosyal Yardımlaşma, Eğitim, Kültür ve Sanat Vakfı iş birliğiyle düzenlenecek karma sergiye ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor.

ANKARA'DA YÜZDE YÜZ ATATÜRK VE CUMHURİYET SERGİSİ

Sanatçıların eserlerini sergileyebileceği ve sanat severlerin bir araya getirebileceği mekanların oluşumuna katkı sağlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde Zafer Çarşısı Güzel Sanatlar Galerisi’nde yapılacak olan “Yüzde Yüz Atatürk ve Cumhuriyet” karma serginin açılış töreni 17 Kasım Cuma saat 16.00’da yapılacak.

tasarim.jpeg

Tüm Başkentlilerin davetli olduğu açılış töreninde Cumhuriyetimizin kurucusu Mustafa Kemal Atatürk’ün sevdiği türküleri sanatçı Pınar Ayhan seslendirirken, ressam Efgan Beyaz ise canlı performans sergileyecek. Zafer Çarşısı Güzel Sanatlar Galerisi’nde 17 Kasım Cuma günü itibariyle sergiyi gezebilirsiniz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediyesi Kapalı Spor Kompleksi açılışa hazırlanıyor

Pursaklar Belediyesi Kapalı Spor Kompleksi açılışa hazırlanıyor