ANASAYFA Kültür-sanat ABB'den gençlere yönelik pratik İngilizce konuşma eğitimi!

ABB'den gençlere yönelik pratik İngilizce konuşma eğitimi!

Eğitim alanındaki her süreci destekleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi, gençlerin yabancı dil öğrenmesi için çabasını sürdürüyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi eğitimde fırsat eşitliğini önceleyen projeleri kapsamında bu kez gençler için pratik İngilizce konuşma eğitimi düzenledi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
ABB'den gençlere yönelik pratik İngilizce konuşma eğitimi!

Hak ve insan odaklı belediyecilik anlayışı ile eğitimde fırsat eşitliğini önceleyen Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) yeni projeleri ile gündeme gelmeye devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, "öğrenci dostu" uygulamalar kapsamında eğitimde fırsat eşitliğini önceleyen çalışmalara imza atmaya devam ediyor. 

Sosyal belediyecilik anlayışıyla çalışmalarını sürdüren ABB, eğitimde fırsat eşitliğini önceleyen projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Bu çerçevede ABB Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğüne bağlı hizmet veren Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye’de gençlere yönelik "Pratik İngilizce Konuşma Eğitim Programı" başladı.

ANKARA'DA GENÇLER İÇİN İNGİLİZCE EĞİTİMİ

Ankara'da yaşayan gençlerin yabancı dil konuşmayı öğrenmesi amacıyla Büyükşehir Belediyesi ev sahipliğinde ücretsiz Pratik İngilizce Konuşma Eğitimi veriliyor. 

Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Aile Yaşam Merkezi Şube Müdürlüğüne bağlı hizmet veren Büyükşehir Genç Akademi Kafe Sıhhiye’de gençlere ücretsiz olarak pratik İngilizce konuşma eğitim desteği sağlanıyor.

Seviye tespit sınavının ardından A1 seviyeden profesyonel seviyeye kadar 5 farklı gruba ayrılan 200 öğrenciye Pratik İngilizce Konuşma Eğitimi veriliyor.

Gençlerin İngilizce öğrenimi konusundaki en büyük sorunu olan ‘konuşma’ kısmını odağa alan Pratik İngilizce Konuşma Eğitim Projesi kapsamında gençlerin sosyal hayatlarında da İngilizce konuşma yeterlilik seviyesine ulaşmaları hedefleniyor.

Yoğun katılımın olduğu Genç Akademi Kafe Sıhhiye’de eğitim gören öğrenciler kurstan duydukları memnuniyeti dile getirirken ABB Başkanı Mansur Yavaş ve ekibine de teşekkürlerini iletti.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
ATO Başkanı Baran ara elemana teşvik önerisinde bulundu!

ATO Başkanı Baran ara elemana teşvik önerisinde bulundu!