Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentlilerin sanatsal gelişimlerine katkıda bulunmak amacıyla yeni bir etkinliği daha hayata geçiriyor. "Figür/Desen Çizim Atölyesi" adıyla başlatılacak ücretsiz derslerde, katılımcılara insan figürü ve temel teknikler üzerine eğitim verilecek.
DERSLER 5 MAYIS'TA BAŞLIYOR
Sanatölye'de gerçekleşecek atölye çalışması, 5 Mayıs 2025 Pazartesi günü saat 13.00’te başlayacak. Katılımcılar, temel çizim tekniklerini uygulamalı olarak öğrenme fırsatı yakalayacak.
YÜZ YÜZE KAYIT ŞARTI
Etkinliğe katılmak isteyenlerin dikkat etmesi gereken önemli bir detay da kayıt süreci. Kontenjanların sınırlı olduğu atölyeye başvurular sadece yüz yüze kabul edilecek. Bu nedenle erken kayıt yaptırmak isteyenlerin acele etmeleri gerekiyor.
Belediye, bu tarz etkinlikler ile vatandaşların kültürel faaliyetlerden ücretsiz olarak yararlanmasına yardımcı oluyor. Etkinliğe katılım oranının yüksek olması bekleniyor.