ANASAYFA Kültür-sanat ABB'den tiyatroseverler için duyuru! Sinek Kadar Kocam Olsun Başımda Bulunsun oyunu biletleri satışta

ABB'den tiyatroseverler için duyuru! Sinek Kadar Kocam Olsun Başımda Bulunsun oyunu biletleri satışta

Ankara Büyükşehir Belediyesi kentte sosyal etkinliklere yer vermeye devam ediyor. Konser ve tiyatro gibi birbirinden farklı pek çok etkinliğe imza atan Ankara Büyükşehir Belediyesi bu kez tiyatroseverler için bir açıklamada bulundu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
ABB'den tiyatroseverler için duyuru! Sinek Kadar Kocam Olsun Başımda Bulunsun oyunu biletleri satışta

Başkent Ankara, çeşitli etkinliklere ev sahipliği yapmaya devam ediyor. Ankara'da düzenlenen çeşitli etkinlikler sosyalleşmek isteyen vatandaşların takibinde yer alırken Vatandaşlar etkinlik takvimini  araştırmayı sürdürüyor. Sosyal bir belediyecilik anlayışı sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) birbirinden farklı etkinlikleri kent halkı ile buluşturmaya devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi kentte çeşitli konser programına imza atarken bu kez tiyatroseverler için yeni bir duyuruya yer verdi. ’'Sinek Kadar Kocam Olsun Başımda Bulunsun'' adlı tiyatro oyunun sezonun açılışını yapacağını duyuran Ankara Büyükşehir Belediyesi detayları da resmi internet sitesi üzerinden açıkladı.

ANKARA'DA SİNEK KADAR KOCAM BAŞIMDA BULUNSUN ADLI TİYATRO OYUNU SERGİLENECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının sezonu açacağını açıklarken detayları da duyurdu. Sezonun açılışı 5 Aralık Salı günü yapılırken ‘Sinek Kadar Kocam Olsun Başımda Bulunsun ’ adlı tiyatro oyunun sergileneceği açıklandı.  Biletlerin satışa sunulduğunu da duyuran ABB, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada ‘’ABB Şehir Tiyatroları 12, 13, 14 ve 17 Aralık tarihlerinde “Sinek Kadar Kocam Olsun Başımda Bulunsun” isimli yetişkin oyunuyla seyircilerini bekliyor. Biletlerinizi https://biletinial.com/mekan/abb-sehir-tiyatrolari  linki üzerinden, Kızılay Metro Altı veya Gençlik Parkı Büyük Sahne gişelerinden temin edebilirsiniz. İyi seyirler.'' dedi.


Biletlerin Kızılay Metro Altı ve Gençlik Parkı Tiyatro Salonu gişelerinden temin edilebileceğini aktaran ABB, 12 Aralık 2023
saat 20:00'da Gençlik Parkı Büyük Sahne'de tiyatroseverlerin ağırlanacağını duyurdu. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediyesi'nden çocuklar için hafta sonu etkinliği

Pursaklar Belediyesi'nden çocuklar için hafta sonu etkinliği