ANASAYFA Kültür-sanat Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koruma altındaki çocuklara özel iki yarışma düzenliyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koruma altındaki çocuklara özel iki yarışma düzenliyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı, devlet korumasında olan çocuklara özel 'Türkiye Yüzyılı Resim Yarışması' ve 'Türkiye’nin İkinci Yüzyılında Geleceğe Mektup' adında iki yarışma düzenliyor.
yazar
Haber Merkezi
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı koruma altındaki çocuklara özel iki yarışma düzenliyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından Cumhuriyetin 100’üncü yılına özel Türkiye Yüzyılı Resim Yarışması ve Türkiye’nin İkinci Yüzyılında Geleceğe Mektup etkinliği düzenleniyor. Türkiye Yüzyılı Resim Yarışması’na ve Türkiye’nin İkinci Yüzyılında Geleceğe Mektup Yarışması’na 18 yaş altındaki sosyal hizmet modellerinden yararlanan tüm çocuklar katılabilecek.

Çocuklar tarafından Türkiye’nin 100. yılında çocuk ve çocuk hakları konusunda yapılan resimler yarışacak.

kapak.jpg

ÇOCUKLARIN TÜRKİYE'NİN YENİ YÜZYILINDAN BEKLENTİLERİNİ ÖĞRENİLECEK

Türkiye’nin İkinci Yüzyılında Geleceğe Mektup etkinliği kapsamında Türkiye’nin ikinci yüzyılında, çocukların geleceklerine yönelik beklentileri ve hayallerini anlattıkları mektuplarını göndermeleri bekleniyor. Türkiye Yüzyılı Resim Yarışması ile de çocukların dinamik fikirlerini sanat ile dışa vurmasına zemin hazırlayarak, sanatın bir ifade biçimi olarak kullanılmasına imkan sağlamak amaçlanıyor.

BAŞVURULAR İÇİN GERİ SAYIM BAŞLADI

Yarışmaya Türkiye sınırları içerisinde yaşayan bakım ve koruma altındaki ve mevcut durumda sosyal hizmet modellerinden halen yararlanmakta olan 18 yaş altı tüm çocuklar başvuru yapabilecek. Resim yarışmasına katılarak dereceye giren çocuklardan birinciye dizüstü bilgisayar, ikinciye tablet, üçüncüye bluetooth kulaklık hediye edilecek.

screenshot-20.jpg

Yarışmanın sonuçlarına https://www.aile.gov.tr/chgm adresinden ve Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğü sosyal medya hesaplarından ulaşılabilecek.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Xiaomi sınırlarını aşıyor! Akıllı Sıcaklık Kontrolü ve Enerji Tasarruflu Yenilikçi Battaniye

Xiaomi sınırlarını aşıyor! Akıllı Sıcaklık Kontrolü ve Enerji Tasarruflu Yenilikçi Battaniye