Ankara Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos konseri ve etkinliklerini açıkladı!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlama programını açıkladı. AOÇ'de düzenlenecek olan konserin yanı sıra çok sayıda etkinliği de yer verilecek.

Ankara'da 30 Ağustos coşkusu AOÇ'de yaşanacak!

Ankara'da 30 Ağustos Zafer Bayramı kutlamaları için düzenlenecek olan konser ve etkinlikler açıklanmaya devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi merakla beklenen konser haberini duyurdu.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ 30 AĞUSTOS KONSERİ AÇIKLANDI!

Ankara Büyükşehir Belediyesince (ABB), 30 Ağustos Zafer Bayramı dolayısıyla, Atatürk Orman Çiftliği'nde (AOÇ) bir dizi etkinlik düzenlenecek.

ABB'den yapılan yazılı açıklamaya göre, Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ün önderliğinde kazanılan büyük zaferin 103. yılı kapsamında, 30 Ağustos Zafer Bayramı ve AOÇ'nin 100. yılı dolayısıyla kutlamalar yapılacak.

AOÇ'de cumartesi günü saat 20.00'de, "Sonsuz Zafer, 30 Ağustos" isimli kurtuluş mücadelesinin ruhunu sahneye taşıyan müzikal tiyatroyla başlayacak etkinlik, saat 21.00'da şarkıcı Can Ozan konseriyle devam edecek.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, 30 Ağustos konseri ve etkinliklerini açıkladı!

Düzenlenecek olan konsere ve etkinliklere tüm Ankaralılar davet edildi. Atatürk Orman Çiftliği Konser Alanı - Doğal Yaşam Parkı'nın ev sahipliği yapacağı etkinliklerde 30 Ağustos coşkusu birlikte yaşanılacak.

Kaynak: Gülcan ÖZER
SONRAKİ HABER