ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Büyükşehir Belediyesi 4 günlük konser programını duyurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi 4 günlük konser programını duyurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir yanında konser etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor. Belediye, bu kez 4 günlük konser programını duyurdu ve takvim detaylarını da açıkladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi 4 günlük konser programını duyurdu!

Sosyal ve insan odaklı belediyecilik anlayışı ile birbirinden farklı etkinliklere imza atmayı sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), yeni bir etkinlik duyurusunda bulundu. Ankara Büyükşehir Belediyesi, sonbaharda da konser programlarına devam ederken bu kez müzik sesinin dinmemesi için bir programa yer verdi.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, birbirinden farklı konser programlarını vatandaşlarla bir araya getirmeye devam ederken resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden de duyurulara yer verdi.

ABB'DEN 4 GÜNLÜK KONSER PROGRAMI

ABB tarafından yapılan açıklamada ''Gençlik Parkı Tiyatro Salonumuzdan Müzik Sesleri Yükselmeye Başlıyor'' ifadelerine yer verildi. Tüm başkent halkının davet edildiği konser programının 4 gün süreceği kaydedildi. Vatandaşlar 4 günlük konser takvimini merak ederken detaylar da belli oldu. Buna göre;

Taylan Ülger: 20 Kasım saat 19.30

konser1.jpg

Mustafa & Müslüm Eke: 21 Kasım saat 19.30

konser2.jpg

Esra Öztürk: 22 Kasım saat 19.30

konser3.jpg

Muhlis Berberoğlu 23 Kasım saat 19.30

konser4.jpg

''Tüm Başkentliler davetlimizdir.'' diyen ABB'nin 4 günlük konser programı için Genlik Parkı içerisinde bulunan Tiyatro Salonu'nu ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Son Dakika! Metin Uca hayatını kaybetti

Son Dakika! Metin Uca hayatını kaybetti