ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Büyükşehir Belediyesi 40. Avrupa Miras Günleri'ne ev sahipliği yapacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi 40. Avrupa Miras Günleri'ne ev sahipliği yapacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Ulusal Kültür Enstitüleri Ağı EUNIC ile “40. Avrupa Miras Günleri” projesini Başkentte hayata geçireceklerini açıkladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi 40. Avrupa Miras Günleri'ne ev sahipliği yapacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi 40. Avrupa Miras Günleri'ne ev sahipliği yapacak - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) hayata geçirdiği proje ve çalışmaları ile vatandaşların dikkatini çekmeyi sürdürüyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Avrupa Ulusal Kültür Enstitüleri Ağı EUNIC ile “40. Avrupa Miras Günleri” projesini Başkentte hayata geçiriyor. Ankara’nın Başkent oluşunun yüzüncü yıl kutlamaları kapsamında gerçekleştirilecek etkinlikte büyükelçilik, müze, vakıf ve dernekler dahil 28 kurum rehberler eşliğinde gezilirken sergiler, konserler ve şehir turları düzenlenecek.

avrupa-miras-gunleri.jpg

40. AVRUPA MİRAS GÜNLERİ ETKİNLİKLERİ ANKARA'DA DÜZENLENECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi Başkent’in tarihi ve kültürel değerlerini tüm dünyaya duyurmaya devam ediyor. Avrupa Ulusal Kültür Enstitüleri Ağı EUNIC ve ABB Kültür ve Tabiat Varlıkları Daire Başkanlığının iş birliği ile “40. Avrupa Miras Günleri” bu yıl Ankara’da düzenlenecek.

yns-7583.jpg

16 - 17 Eylül tarihlerinde katılımın ücretsiz olduğu etkinlik için ''https://www.ifturquie.org/etkinlik/avrupa-miras-gunleri-ankara-2/'' adresinden başvuru yapılabilecek.

BAŞKENTİN TARİHİ YENİDEN KEŞFEDİLECEK

40. Avrupa Miras Günleri etkinlikleri kapsamında yedi Avrupa büyükelçiliği ile müze, vakıf ve dernekler dahil 28 kurumun rehberler eşliğinde gezilmesi, sergiler, konserler ve şehir turları gibi etkinlikler düzenlenecek.

yns-7449.jpg

Kayıtlar da belirtilen ''https://www.ifturquie.org/etkinlik/avrupa-miras-gunleri-ankara-2/'' adresi üzerinden yapılabilecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
65 yaş üzeri ücretsiz toplu taşıma hizmeti için flaş açıklama! Ankara ve daha fazlası için talep edildi

65 yaş üzeri ücretsiz toplu taşıma hizmeti için flaş açıklama! Ankara ve daha fazlası için talep edildi