ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Büyükşehir Belediyesi aralık ayında 4 günlük konser programını duyurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi aralık ayında 4 günlük konser programını duyurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentin dört bir yanında konser etkinlikleri düzenlemeye devam ediyor. Belediye, bu kez aralık ayında da müzik sesinin eksik olmayacağını açıklarken 4 günlük konser programını duyurdu. Ankara Büyükşehir Belediyesi 4 günlük konser programına ilişkin takvim detaylarını açıkladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi aralık ayında 4 günlük konser programını duyurdu!

Başkent Ankara'da yaşayan milyonlarca vatandaş, kentteki etkinlikleri yakından takip ediyor. Sosyal bir belediyecilik anlayışı ile birbirinden farklı etkinliklere imza atmayı sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), yeni bir etkinlik duyurusunda bulundu. Ankara Büyükşehir Belediyesi, aralık ayında da konser programlarına devam ederken bu kez müzik sesinin dinmemesi için bir programa yer verildiğini açıkladı.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, vatandaşlar için birbirinden farklı konser programlarını sunmaya devam ederken resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden de duyurulara yer verdi.

ABB'DEN ARALIK AYINDA 4 GÜNLÜK KONSER PROGRAMI

ABB'nin resmi internet sitesi ve sosyla medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada ‘’Gençlik Parkı Tiyatro Salonu'muzdan Müzik Sesleri Yükselmeye Başlıyor'' ifadelerine yer verildi. Tüm başkent halkının davet edildiği konser programının 4 gün süreceği kaydedildi. Vatandaşlar 4 günlük konser takvimini merak ederken detaylar da belli oldu. Buna göre;

Arpanatolia: 2 Aralık  19.30

Alper Alparslan: 8 Aralık 19.30

Allegra Ensemble: 9 Aralık 19.30

Şefika Kutluer:15 Aralık 19.30


''Tüm Başkentliler davetlimizdir.'' diyen ABB'nin 4 günlük konser programı için Genlik Parkı içerisinde bulunan Tiyatro Salonu'nu ziyaret edebilirsiniz. Rezarvasyon için  0312 507 37 67 numaralı hattın aranması gerektiği kaydedildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meteoroloji'den iki bölge için sarı kodlu fırtına alarmı geldi!

Meteoroloji'den iki bölge için sarı kodlu fırtına alarmı geldi!