ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Sakiler grubu Ankara'da konser verecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Sakiler grubu Ankara'da konser verecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi konser programlarını duyurmaya devam ediyor. son olarak 23 Nisan haftasına özel 3 günlük konser programına imza atan belediye, mayıs ayının da konserlerle taçlanacağını ifade ederek Sakiler grubunu kentte ağırlayacaklarını duyurdu.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Sakiler grubu Ankara'da konser verecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Sakiler grubu Ankara'da konser verecek - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) sosyal ve insan odaklı belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına devam ettiğini belirtti. ABB, söz konusu anlayış doğrultusunda kentte pek çok konser programına yer vermeye devam ediyor. 

Geçtiğimiz hafta 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramına özel 3 gün süreyle konser verildi. ABB, kentte yapılan konserlere ilişkin takvimi duyurmaya devam ederken bu kez belediyenin resmi internet sitesi üzerinden yeni bir duyuruya yer verildi.  ABB resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden Sakiler grubunun Ankara'da sahne alacağını kaydetti.

SAKİLER GRUBU ANKARA'DA KONSER VERECEK

ABB'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada ‘’Sevilen şarkıları kendilerine özgü yorumlarıyla seslendiren Sakiler,  Gazi Park Ankara'da! 5 Mayıs 2024 20.00'de gerçekleşecek bu muhteşem konsere tüm başkentliler davetlidir.'' denildi. 

5 Mayıs Cumartesi günü saat 20.00'da başlayacak olan konserin ücretsiz olacağı ifade edilirken vatandaşlar da Gazipark'ın adresini sorgulamaya başladı. 

GAZİPARK NEREDE?

Gazipark, Atatürk Orman Çiftliği arazisi içinde bulunuyor. Parkın tam adresi ise;

Emniyet, Çarşı Yolu Sk. No:2, 06560 Yenimahalle/Ankara olarak biliniyor. Konsere katılım sağlamak üzere adresi belirtilen tarihte ziyaret edebilirsiniz.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yenimahalle Belediyesi asılsız yardım taleplerine karşı vatandaşları uyardı

Yenimahalle Belediyesi asılsız yardım taleplerine karşı vatandaşları uyardı