ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Seyran İsmayilkhanov Ankara'da konser verecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Seyran İsmayilkhanov Ankara'da konser verecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi Cumhuriyetimizin kuruluşunun yüzüncü yılına özel konserler vermeye devam ediyor. Kente bu kez Azerbaycanlı ünlü sanatçı Seyran İsmayilkhanov'un geleceği açıklandı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi duyurdu! Seyran İsmayilkhanov Ankara'da konser verecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) sosyal ve insan odaklı belediyecilik anlayışını sürdürüyor. ABB, kentte pek çok konser programına yer verirken bu konserlerin en özeli de Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'üncü yılına özel olarak hazırlanan konserler oldu.

Cumhuriyet Haftası kapsamında kentte farklı sanatçılar ağırlanırken bu kez ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden bir duyuruya yer verildi. ABB resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden Azerbaycanlı sanatçı Seyran İsmayilkhanov'un Ankara'da Cumhuriyetimizin yüzüncü yılına özel olarak sahne alacağını kaydetti.

SEYRAN İSMAYİLKHANOV ANKARA'DA KONSER VERECEK

ABB'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada ''Ankara Büyükşehir Belediyesi Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğü olarak şube müdürlüğümüze bağlı Yahyalar Aile Yaşam Merkezinde “Seyran İsmayilkhanov” Konserimize davetlisiniz.'' denildi.

seyran.jpg

11 KASIM'DA DÜZENLENECEK

Almanya’da yaşayan Bakü doğumlu şarkıcı, besteci, müzisyen Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100'üncü yılı olması nedeniyle Türkiye ve Azerbaycan bağlarını daha da derinleştirmek, kadim dostluğumuzu pekiştirmek amacıyla sanatçının kendi projesi olan ‘Ethnomystic’ projesi kapsamında, Seyran İsmayilkhanov konser verecek. Azerbaycanlı sanatçı Türkiye Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 100'üncü yılı sebebiyle Türkiye Azerbaycan dostluğunun göstergesi olarak 100. Yıla özel şarkı besteledi. Sanatçı sevilen şarkılarını seslendirilecek ve bir kez daha kardeş ülkeler bir araya gelecek. Dolayısıyla iki ülke dostluğunun sözlerle ifadesinin melodilere dökülmüş anlatımı olacak.

abb444.jpeg

11 Kasım 2023 tarihinde saat 19.00'da Yahyalar Aile Yaşam Merkezi Yenimahalle'de sahne olacak sanatçı, Cumhuriyetin yüzüncü yılına özel müzik şenliğine imza atacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Meteoroloji'den o iller için sel ve fırtına uyarısı!

Meteoroloji'den o iller için sel ve fırtına uyarısı!