ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Büyükşehir Belediyesi Farkındalık Yaz Şenliği programını başlatıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Farkındalık Yaz Şenliği programını başlatıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, başkentliler için sayısız etkinliğe imza attı. Başkentte birbirinden farklı etkinliklere imza atan belediye bu kez Farkındalık Yaz Şenliği düzenleyeceğini açıklanarak program bilgileri paylaşıldı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi Farkındalık Yaz Şenliği programını başlatıyor!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Farkındalık Yaz Şenliği programını başlatıyor! - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) sosyal belediyecilik anlayışı ile çalışmalarına hız kesmeden devam ediyor. Bu kapsamda farklı pek çok etkinliğe imza atan belediye yeni etkinlikleri sunmaya devam ederken bu kez farkındalık yaz şenlikleri yapacaklarının müjdesini verdi.

Ankaralılar burada TIKLA TAKİP ET

Ankaralılar kentteki ücretsiz etkinliklerin keyfini çıkarırken ABB'den gelen açıklamaya göre kentte Farkındalık imza Yaz Şenlikleri'ne imza atılacak. Farkındalık Yaz Şenliği'ne ilişkin bir açıklamaya yer veren ABB, resmi sosyal medya hesapları üzerinden vatandaşları bilgilendirdi.

ANKARA'DA FARKINDALIK YAZ ŞENLİĞİ BAŞLIYOR

ABB'nin resmi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamada ''Birlikte eğlenmek için engel yok!'' ifadelerine yer verildi. ''Çubuk Aile Yaşam Merkezi'yle Yaz Şenliği'' ifadelerine yer veren ABB, 15 Ağustos Salı 2023 tarihinde saat 13.30'da Çubuk Abad Parkı'nda düzenlenecek olan programın ücretsiz olacağını bildirdi ve tüm halkı davet etti.

abb.jpeg

ÇUBUK ABAD PARKI NEREDE?

Ankara'nın Çubuk ilçesinde bulunan Çubuk Abad Parkı'nın tam adresi şöyledir;

Barbaros, 06760 Çubuk/Ankara

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
MKE Ankaragücü Süper Lig heyecanına hazırlanıyor!

MKE Ankaragücü Süper Lig heyecanına hazırlanıyor!