ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Büyükşehir Belediyesi Feza Gürsey Bilim Merkezi'nin etkinlikleri parklarda devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Feza Gürsey Bilim Merkezi'nin etkinlikleri parklarda devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki yaz etkinliklerine hız kesmeden devam ediyor. Feza Gürsey Bilim Merkezi'nin etkinlikleri parklarda devam ederken ABB'den konuyla ilgili açıklama geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi Feza Gürsey Bilim Merkezi'nin etkinlikleri parklarda devam ediyor

Ankara Büyükşehir Belediyesi Feza Gürsey Bilim Merkezi'nin etkinlikleri parklarda devam ediyor - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) kentteki eğitim öğretim faaliyetlerine devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi Feza Gürsey Bilim Merkezi her yıl olduğu gibi bu yaz da bilim etkinliklerini parklara taşıdı.

Feza Gürsey Bilim Merkezi, Ankara’nın dört bir yanında çocukları bilimle buluşturmaya devam ediyor. Parklara taşınan etkinlikler Ankaralı minikler tarafından yoğun ilgi görüyor.

Ankaralılar burada TIKLA TAKİP ET

BİLİM MERKEZİ PARKLARDA ETKİNLİKLERİ DEVAM EDİYOR

Türkiye’nin ilk bilim merkezi olan Feza Gürsey Bilim Merkezi “Bilim Merkezi Parklarda” uygulamasıyla bu yaz da çocuklarla parklarda buluşmaya devam ediyor. Sıvı azot gösterisi, deney setleri ve teleskopla gözlem etkinlikleri çocuklardan büyük ilgi görüyor.

dso4159.jpg

Hafta içi salı, çarşamba ve perşembe günleri çocuklarla buluşan Feza Gürsey Bilim Merkezi çocuklara bilimi sevdirmek ve eğlendirmek amacıyla park park dolaşıyor. Çocuklar da bu sayede hem eğleniyor hem de öğreniyor. Deney setleri, sıvı azot gösterisi, teleskopla gözlem etkinlikleri ile çocuklar bilimin önemini eğlenerek öğrenirken, yapılan deneyler sayesinde el becerilerini geliştiriyor.

dso4148-001.jpg

GEZİ PROGRAMLARI SOSYAL MEDYADA PAYLAŞILIYOR

Haftanın üç günü park park gezen merkezin gezi programları ise Feza Gürsey Bilim Merkezi’nin sosyal medyadan hesabından takip edilebiliyor.

dso4109.jpg

Merkez, etkinlikleri günlük olarak duyuruyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Depremzedelerin dikkatine o bankalar faizsiz kredi imkanı sağlıyor! Başvuru koşulları açıklandı!

Depremzedelerin dikkatine o bankalar faizsiz kredi imkanı sağlıyor! Başvuru koşulları açıklandı!