ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Büyükşehir Belediyesi Ocak 2024 Kadın ve Aile Hizmetleri eğitim takvimi belli oldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Ocak 2024 Kadın ve Aile Hizmetleri eğitim takvimi belli oldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi, resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yaz mevsimi süresince belirli birimlerde vereceği ders programına ait takvimi açıklamaya devam ediyor. Belediye Ocak 2024 tarihi ile yeni bir program duyurusu yayımladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi Ocak 2024 Kadın ve Aile Hizmetleri eğitim takvimi belli oldu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), resmi internet sitesi üzerinden çeşitli duyurular yayımlamaya ve vatandaşları da bilgilendirmeye devam ediyor. Kentte birbirinden farklı eğitim programlarına yer veren ABB, yeni yılda da eğitimlere devam edeceğini duyurdu. 

Vatandaşların günlük yaşamlarını sosyalleşerek ve öğrenerek değerlendirilmesi için çalışmalarına devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentle ilgili çeşitli duyuruya ABB'nin resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden yer veriyor. Bununla birlikte Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı tarafından Ocak 2024 tarihine ait programa da yer verildi.   

ABB'DEN OCAK 2023 FAALİYET PLANI  

ABB, okulların tatil olması ile birlikte Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Ocak 2024 faaliyet planını açıkladı. ABB'nin açıkladığı faaliyet planında ise 3 birim yer aldı. Bunlar;  

Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğü 

Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü 

Kadın Ve Aile Şube Müdürlüğü olarak sıralandı. 

ABB'nin resmi internet sitesi üzerinde paylaşılan faaliyet raporunun detayları da belli oldu. ABB, birbirinden farklı etkinlikleri ve programlarını Ankaralılar için sunarken söz konusu kurslara ait program takvimini yayımlandı. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
2024 yılı 10 bin polis alımı ne zaman yapılacak, başvuru şartları belli oldu mu?

2024 yılı 10 bin polis alımı ne zaman yapılacak, başvuru şartları belli oldu mu?