ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Büyükşehir Belediyesi Onur Tan'ı gençlerle buluşturacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi Onur Tan'ı gençlerle buluşturacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi, gençler için çeşitli eğitim programlarına yer veriyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi bu kez yönetmen ve yapımcı Onur Tan’ın gençlerle bir araya gelerek bir söyleyişi düzenleyeceğini kaydetti.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi Onur Tan'ı gençlerle buluşturacak

Ankara'da gençler için eğitici ve öğretici programlar düzenlemeye devam ederken Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden (ABB) bir duyuru geldi. Sinemaya dair bir söyleşi düzenleneceğini açıklayan ABB, detayları resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

Ankara Büyükşehir Belediyesi, gençlere yönelik eğitim programlarına devam ederken söyleşi ve panelleri de es geçmiyor. Genç Akademi Kafe Sıhhiye'de birbirinden farklı etkinliklere imza atılırken ABB, yazar ve yönetmen Onur Tan'ın gençlerle bir araya getirileceğini açıkladı.

YAZAR VE YÖNETMEN ONUR TAN ANKARA'DA GENÇLERLE BULUŞACAK

ABB'nin resmi internet sitesi üzerinde yapılan açıklamada Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğü olarak 14 Kasım Dünya Sinema Günü kapsamında Şube Müdürlüğüne bağlı Büyükşehir
Genç Akademi-Kafe Sıhhiye biriminde yönetmen ve yapımcı Sayın Onur Tan’ın
konuk edileceği bir söyleşi programı gerçekleştirileceği bildirildi.

sinema-abb.jpeg

ABB tarafından paylaşılan bilgilere göre program çerçevesinde Türk ve dünya sineması hakkında gençlerle bir araya gelecek olan konuğumuzun sinema sektörüne
yönelik değerlendirmelerine yer verileceği öğrenildi. Söyleşi programı 14 Kasım 2023 tarihinde saat 15:00’da gerçekleştirilecek ve halka açık olacak. Söz konusu söyleşi programına ücretsiz katılım sağlanabilecek.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Keçiören'de 2 kişinin hayatını kaybettiği ilaçlama olayında iddianame hazırlandı

Keçiören'de 2 kişinin hayatını kaybettiği ilaçlama olayında iddianame hazırlandı