ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Büyükşehir Belediyesi tiyatroseverler için duyurdu! Yeni sezon biletleri satışta

Ankara Büyükşehir Belediyesi tiyatroseverler için duyurdu! Yeni sezon biletleri satışta

Ankara Büyükşehir Belediyesi kentte pek çok sosyal etkinliğe yer veriyor. Panel, konser, tiyatro gibi birbirinden farklı pek çok sosyal etkinliğe imza atan Ankara Büyükşehir Belediyesi bu kez tiyatroseverlerin yüzünü güldürdü.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi tiyatroseverler için duyurdu! Yeni sezon biletleri satışta

Başkent Ankara'da düzenlenen çeşitli etkinlikler takip ediliyor. Vatandaşlar etkinlik takvimini merak ederken sosyal ve insan odaklı bir belediyecilik anlayışı sürdüren Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) de birbirinden farklı etkinlikleri kentteki ilgilileri ile buluşturmaya devam ediyor.

Ankara Büyükşehir Belediyesi kentte pek çok konser programına imza atarken bu kez tiyatroseverler için bir duyuru yaptı. ‘’Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım'' adlı tiyatro oyunun sezonun açılışını yapacağını duyuran Ankara Büyükşehir Belediyesi detayları da açıkladı. 

ANKARA'DA GÖZLERİMİ KAPARIM VAZİFEMİ YAPARIM ADLI TİYATRO OYUNU SERGİLENECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi Şehir Tiyatrolarının sezonu açacağını açıklarken detayları da duyurdu. Sezonun açılışı 5 Aralık Salı günü yapılacak ve ilk oyunun startı da ‘Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım’ adlı tiyatro ile  başlayacak.

Biletlerin satışa sunulduğunu da duyuran ABB, resmi internet sitesi üzerinden yaptığı açıklamada ‘’ABB Şehir Tiyatroları 5 - 6 - 7 ve 10 Aralık tarihlerinde Gözlerimi Kaparım Vazifemi Yaparım isimli yetişkin oyunuyla sezonu açıyor.'' dedi. 

Biletlerin alınacağı nokta için açıklamada da bulunan ABB, ‘’Biletlerinizi https://biletinial.com/mekan/abb-sehir-tiyatrolari linki üzerinden, Kızılay Metro Altı veya Gençlik Parkı Tiyatro Salonu gişelerinden temin edebilirsiniz.'' ifadelerine yer verdi. 

Bu çerçevede tiyatro oyununa gideceklere şimdiden iyi seyirler dileyen ABB, biletlerin temin edileceği gişeleri de açıklamış oldu. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Mardin'de Kahramanlar-32 operasyonu! 2 terörist etkisiz hale getirildi

Mardin'de Kahramanlar-32 operasyonu! 2 terörist etkisiz hale getirildi