ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Festivali düzenleyecek! İşte festival takvimi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Festivali düzenleyecek! İşte festival takvimi

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentte yaz akşamlarına özel konser programı düzenlemeye devam ediyor. Belediye, konser programına devam edeceğini açıklarken bu kez Yaz Festivali için bir duyuru yaptı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Festivali düzenleyecek! İşte festival takvimi

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Festivali düzenleyecek! İşte festival takvimi - Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB), sıcak yaz günlerinde birbirinden farklı etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki faaliyetlerini sürdüren ABB, 2023 yılında yaz konserlerine hız kesmeden devam ederken resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden haftalık takvimi duyuruyor.

ABB, konser takviminin ardından bu kez Yaz Festivali düzenleyeceğini bildirerek program bilgilerini paylaştı. ABB, Ankara'da Yaz Festivali programını başlayacağını duyurarak takvimini de yayımladı.

ABB ANKARA YAZ FESTİVALİ PROGRAMINI BAŞLATIYOR

Sosyal belediyecilik anlayışına uygun olarak başkentteki faaliyetlerine devam eden ABB, pek çok etkinliğe imza atmaya devam ediyor. Kentteki etkinliklere hız kesmeden devam eden ABB, 'Yaz Festivali' konseptine başlayacağını duyurdu. ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama kapsamında ''Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı Aile Yaşam Merkezleri Şube Müdürlüğüne bağlı Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi'nde her yaştan vatandaşımızın katilabileceği "Yaz Festivali" etkinliğimize davetlisiniz. Türk Halk Müziği Konseri, Halk Oyunlari Gösterisi, Palyaço Eşliğinde Etkinlikler, Animasyonlar, Dönen Salıncak ve gösteriler eşliğinde ayrıca Patlamış Mısır ve Pamuk Şeker ikram edilecektir. Eğlence çadırlarımızda sürpriz eğlenceler sizleri bekliyor. Bütün halkımızı festival programımıza davet ediyoruz.'' ifadelerine yer verildi.

abb.jpeg

Ücretsiz Festival, Kuşcağız Aile Yaşam Merkezi'nde 19 Ağustos 2023 Cumartesi günü saat 17:00'd yapılacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bugün 17 AĞUSTOS! 24 yıl önce bugün evlere ateş düşüren Marmara depreminden işte geri kalanlar

Bugün 17 AĞUSTOS! 24 yıl önce bugün evlere ateş düşüren Marmara depreminden işte geri kalanlar