ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserlerinde Sabahat Akkiraz ve Hüseyin Uğurlu hayranlarıyla buluşacak

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserlerinde Sabahat Akkiraz ve Hüseyin Uğurlu hayranlarıyla buluşacak

Ankara'daki yaz konser programlarına eylül ayında da devam ediliyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi, yeni takvimi paylaşırken kentte Sabahat Akkiraz ve Hüseyin Uğurlu'nun konserinin düzenleneceği açıklandı ve detaylar da paylaşıldı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaz Konserlerinde Sabahat Akkiraz ve Hüseyin Uğurlu hayranlarıyla buluşacak

Ülkemizde belediyeler tarafından çeşitli etkinlikler düzenlenmeye devam ediyor. Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin (ABB) düzenlediği konserler de yoğun ilgiyle takip ediliyor. ABB'nin konser takvimi de vatandaşın gündeminde yer alıyor. ABB'nin yaz boyu düzenlediği konserlere ilgi devam ederken yeni konser takvimi de açıklandı.

İnsan odaklı sosyal belediyecilik anlayışı ile kentteki çalışmalarına devam eden ABB, konser programlarını 'Yaz Konserleri' konsepti ile Ankara halkına sunuyor. Buna göre Eylül ayında hız kesmeden devam eden konser programlarının bu haftaki konuğunun Sabahat Akkiraz ve Hüseyin Uğurlu olacağı kaydedildi.

ANKARA'DA SABAHAT AKKİRAZ VE HÜSEYİN UĞURLU RÜZGARI ESECEK

Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin resmi internet sitesi üzerinden yapılan açıklama doğrultusunda kentte 30 Eylül Cumartesi günü saat 20.00'da Sabahat Akkiraz ve Hüseyin Uğurlu konseri düzenleneceği kaydedildi. Mamak ilçesinde bulunan Eski EGO 3'üncü Bölge yanında gerçekleşecek konser ücretsiz olurken tüm halk davet edildi.

abb-konser.jpeg

ABB'nin resmi internet sitesi üzerinden paylaşılan konser programı etkinlik kısmında yer alırken Yaz Konserleri sahnesi bu hafta sanatçı Sabahat Akkiraz ve Hüseyin Uğurlu'nun ev sahipliğinde Mamak ilçesinde gerçekleşecek. Mamak ilçesinde yapılacak konsere ücretsiz şekilde katılım sağlayabilirsiniz. Ayrıca 30 Eylül tarihinde gerçekleşecek bu konser ile ABB'nin konser programını sonlandıracağı tahmin ediliyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankaralılara sıfır konut piyangosu vurdu! Ankara'da o ilçede 4+1'e kadar konut sahibi olmanın önünü belediye açtı

Ankaralılara sıfır konut piyangosu vurdu! Ankara'da o ilçede 4+1'e kadar konut sahibi olmanın önünü belediye açtı