ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaza Veda etkinlikleri düzenleyeceğini duyurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaza Veda etkinlikleri düzenleyeceğini duyurdu!

Ankara Büyükşehir Belediyesi çeşitli projelere imza atmaya devam ediyor. Yaz boyu birbirinden farklı etkinlik ve konserleri Ankara halkına sunan Ankara Büyükşehir Belediyesi, Yaza Veda adını verdiği bir etkinlik düzenleyeceğini duyurdu
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi Yaza Veda etkinlikleri düzenleyeceğini duyurdu!

Ankara'da hizmet veren ilçe belediyeleri birbirinden farklı ve başarılı proje ile etkinliklere imza atmaya devam ediyor. Kentte hizmetlerine devam eden Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) de başarılı projelere imza atarak adından söz ettirmeye devam ederken yeni bir etkinlik takvimi yayımlandı.

ANKARA BÜYÜKŞEHİR BELEDİYESİ'NDEN YAZA VEDA PROGRAMI

Ankara Büyükşehir Belediyesi, kentteki konser programlarına devam ediyor. Ankara'da 7'den 77'ye her yaş gurubunun sosyal etkinliklere katılabilmesi, keyifli vakit geçirebilmesi için çeşitli etkinliklere imza atan Ankara Büyükşehir Belediyesi, yaz boyunca devam ettiği konser programlarının sona ereceğini açıkladı. Sona erecek konser programları kapsamında 'Yaza Veda' konsepti ile 6 günlük bir takvim yayımlayan Ankara Büyükşehir Belediyesi, detayları da resmi internet sitesi üzerinden duyurdu.

abb22222.jpeg

Resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden bir duyuruya yer veren Ankara Büyükşehir Belediyesi, ''Yaza Veda'' adını verdiği etkinlik duyurusuna ait program takvimini yayımladı. Buna göre 16 - 21 Ekim tarihlerinde çeşitli konserlere yer verecek ABB, ayrıca tiyatro oyunlarının da vatandaşla bir araya getirileceğini açıkladı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Bakan Fidan açıkladı! Gazze'de 300 Türk vatandaşımız bulunuyor

Bakan Fidan açıkladı! Gazze'de 300 Türk vatandaşımız bulunuyor