ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Büyükşehir Belediyesi Yüzüncü Yıl Kadın Şenliği düzenleyecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi Yüzüncü Yıl Kadın Şenliği düzenleyecek

Ankara Büyükşehir Belediyesi, Cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlamaları kapsamında çeşitli etkinliklere imza atacak. Birbirinden farklı konserleri duyuran belediyeden bu kez kadınlara özel şenlik açıklaması geldi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Büyükşehir Belediyesi Yüzüncü Yıl Kadın Şenliği düzenleyecek

Türkiye Cumhuriyeti'nin kuruluşunun 100'üncü yıl dönümü kutlanacak. Ülkemizin dört bir yanında hazırlanan kutlama programı şimdiden ilgi görürken Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) de bir haftalık kutlama programı yayımladı.

ABB tarafından açıklanan bir haftalık kutlama programının yanı sıra kadınlar için de şenlik duyurusu geldi. ABB tarafından yapılan açıklamada ''100.YIL KADIN ŞENLİĞİ'' adıyla bir program hazırlandığı öğrenildi.

ABB'DEN KADINLARA ÖZEL '100.YIL KADIN ŞENLİĞİ'

Resmi internet sitesi ve sosyal medya hesapları üzerinden açıklama yapan ABB, ''“Şuna inanmak lazımdır ki, dünya üzerinde gördüğümüz her şey kadının eseridir.” Mustafa Kemal Atatürk

Cumhuriyetimizin 100. yılında Başkentli kadınlarla “100. Yıl Kadın Şenliği" düzenliyoruz.'' ifadelerine yer verdi. Cumhuriyetimizin 100. Yıl kutlamaları kapsamında ABB Kadın ve Aile Hizmetleri Dairesi Başkanlığı'na bağlı Kadın ve Aile Şube Müdürlüğü tarafından "100. Yıl Kadın Şenliği" düzenleneceğini açıklandı.

100-yil.jpg

Kadın Lokalleri üyelerinin sergileyeceği Halk Oyunları, Zumba, Cumhuriyet Şarkıları ve 100 Kişilik Kadın Zeybek Ekibi gösterilerinden oluşan etkinliğe tüm halkın davetli olduğu kaydedildi. 26 Ekim 2023 tarihinde saat 13.30'da düzenlenecek etkinliğin Dikmen Vadisi'nde olacağı açıklandı.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları’nın öğrencileri Filistin için dua etti

Pursaklar Belediyesi Nezaket Okulları’nın öğrencileri Filistin için dua etti