ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Devlet Tiyatrosunun Kadınlar, Filler ve Saireler oyunu ilk kez sahnelendi!

Ankara Devlet Tiyatrosunun Kadınlar, Filler ve Saireler oyunu ilk kez sahnelendi!

Bugün sanat severlerin uzun süredir merakla beklediği, Kadınlar, Filler ve Saireler oyunu ilk kez Ankara Devlet Tiyatrosu'nda sergilendi.
yazar
Sinem GÜVEN
Ankara Devlet Tiyatrosunun Kadınlar, Filler ve Saireler oyunu ilk kez sahnelendi!

Sanat ve tiyatro denilince şüphesiz akla ilk gelen şehir olan Ankara'da yine sanat seveler tarafından büyük bir heyecan ve merak ile beklenen bir oyun ilk kez sergilendi. Konu ile ilgili yapılan açıklamalara göre büyük şehrin içinde apartmanda komşu olarak yaşayan üç kadının hikayesini anlatan "Kadınlar, Filler ve Saireler" oyunu bugün ilk kez Ankara Devlet Tiyatrosu'nda sergilendi. 

KADINLAR, FİLLER VE SAİRELER OYUNU İLK KEZ SERGİLENDİ!

Bugün konu ile ilgili yapılan açıklamalara göre Ankara Devlet Tiyatrosunun "Kadınlar, Filler ve Saireler" oyunu ilk kez sahnelendiği ifade edildi. 

Oyunu izlemek isteyen kişiler için verilen bilgilere göre Küçük Tiyatro'da seyirci karşısına çıkan oyunda, büyük bir şehirdeki sıradan bir apartmanda birbirine komşu üç kadının trajikomik hikayesi anlattığı belirtildi. 
Yan yana dairelerde birbirlerinden habersiz benzer dertlerle boğuşan üç yalnız, kentli kadının aileleriyle, arkadaşlarıyla, erkeklerle, hayatla ve kendileriyle baş etme maceralarının hikayesini sahneye taşıyan oyunda, Neyra Kayabaşı, Filiz Demiralp, Gül Öz, Gizem Koçer rol alıyor. Bununla birlikte Yunus Emre Gümüş'ün yazdığı oyunun yönetmenliğini Sibel Erdenk'in üstlendiği öğrenildi.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Arnavutluk açıklaması! İlişkilerimizi zehirlemek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Arnavutluk açıklaması! İlişkilerimizi zehirlemek isteyenlere fırsat vermeyeceğiz