ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Elif Buse Doğan konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?

Ankara Elif Buse Doğan konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?

Ankara'daki belediyeler tarafından konser takvimi açıklanmaya devam ediyor. Kentte düzenlenecek konserlere ilişkin program takvimi paylaşılmaya devam ederken Elif Buse Doğan'ın kentte sahne alacağı öğrenildi. Ankaralılar da elif Buse Doğan konserine ilişkin merak ettiklerine yanıt aramaya başladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Elif Buse Doğan konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?

Haberankara.com Özel Haber - Başkent Ankara'da  birbirinden farklı etkinliklere imza atılıyor. Kentte düzenlenen etkinlikler kent halkı tarafından takip edilenler arasında yer alıyor. Belediyeler konser duyurusu yapmaya devam ederken kentte yeni bir program daha duyuruldu. Yeni duyuru bu kez Sincan Belediyesinden geldi. Sincan Belediyesi tarafından yapılan duyuruda ilçede Elif Buse Doğan konserine imza atılacağı ifade edilirken Elif Buse Doğan hayranları da konsere ilişkin bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı.

Bu kapsamda ''Ankara Elif buse Doğan konseri ne zaman, nerede, saat kaçta, ücretli mi?'' gibi sorulara yanıt aranmaya başladı. Haberankara.com okurları için Elif Buse Doğan konseri ile ilgili merak edilenleri derledik.

ANKARA ELİF BUSE DOĞAN KONSERİ NE ZAMAN, NEREDE, SAAT KAÇTA?

Sincan Belediyesi tarafından yapılan duyuru ile ilçede yapılacak olan Elif Buse Doğan konserinin detayları belli oldu. Sincan Belediye Başkanı Murat Ercan'ın resmi sosyal medya hesaplarından yapılan açıklamada ‘’Değerli sanatçı 
@elifbusedgn’ın sahne alacağı #AnnelerGünü’ne özel konser programımıza tüm anneler ve yüreğinde annelik şefkati taşıyan tüm hanımefendiler davetlidir.'' denildi. 12 Mayıs 2024 Pazar günü saat 14.00'de gerçekleşecek bu konsere tüm başkentliler davet edildi.

Fatih Fuar ve Kongre Merkezi'nde düzenlenecek olan konserin Anneler Gününe özel 12 Mayıs Pazar günü saat 14.00'de başlayacağı öğrenildi.

ANKARA ELİF BUSE DOĞAN KONSERİ BEDAVA MI?

Sincan Belediyesinin düzenlediği etkinlikler kapsamında Elif Buse Doğan konserinin ücretsiz olacağı duyuruldu. 

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Sağlıklı sanılıyor ama her biri şeker deposu! Miktara dikkat etmeyen kilo alıyor sağlığından oluyor

Sağlıklı sanılıyor ama her biri şeker deposu! Miktara dikkat etmeyen kilo alıyor sağlığından oluyor