ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Erol Evgin konseri ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak, ücretli mi?

Ankara Erol Evgin konseri ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak, ücretli mi?

Başkent Ankara'da belediyeler tarafından pek çok farklı etkinliğe imza atılıyor. Son olarak Çankaya Belediyesi'nin nikah salonu açılışında Erol Evgin konserinin olacağını açıklaması ile detaylar merak edildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Erol Evgin konseri ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak, ücretli mi?

Ülkemizde belediyelerin yatırımları devam ediyor. İlçelerin eksik ve ihtiyaçları doğrultusunda yeni yatırımlara imza atılmaya devam ederken son olarak Çankaya Belediyesi'nden bir açıklama geldi. Çankaya Belediyesi, ilçeye 150 konuk kapasiteli Akademisyen, eğitimci Prof. Dr. Türkan Saylan’ın adını taşıyan yeni nikah salonunun hizmete açılacağını duyurdu.

Çankaya Belediyesi tarafından açılışı yapılacak olan nikah salonu için bir konser verileceği de bildirildi. Prof. Dr. Türkan Saylan’ın adını taşıyan Türkan Saylan Nikah Salonu'nun açılışında Erol Evgin'in konser vereceği bildirilirken vatandaşlar da ''Ankara Erol Evgin konseri ne zaman, nerede, saat kaçta yapılacak, ücretli mi?'' sorularına yanıt aramaya başladı. Haberankara.com okurları için konsere dair detayları derledik.

ANKARA EROL EVGİN KONSERİ NE ZAMAN, NEREDE, SAAT KAÇTA?

Çankaya Belediyesi'nin Vedat Dalokay ile Yıldızevler Mahallesi’nde hizmet veren Zübeyde Hanım Nikah Salonu’nun ardından Konutkent 2961. Sokak’ta yeni bir nikah salonunun hizmete açılması için başlattığı çalışmalar sona erdi. Türkan Saylan Nikah Salonu'nun 15 Eylül tarihinde açılacağı, açılışta da Erol Evgin'in konser vereceği kaydedildi. 15 Eylül tarihinde saat 19.30'da Erol Evgin konseri ile resmi açılış gerçekleşecekken bu konserin de ücretsiz olduğu kaydedildi.

ekran-goruntusu-2023-09-13-094056.png

Konutkent 2961. Sokak’ta bulunan Türkan Saylan Nikah Salonu'nda yapılacak konsere saat 19.30 itibariyle vatandaşların erişebileceği duyuruldu.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
İŞKUR 18.700 TL maaşla işçi alacak! 10.718 kişiye istihdam sağlanacak

İŞKUR 18.700 TL maaşla işçi alacak! 10.718 kişiye istihdam sağlanacak