ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Işın Karaca konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?

Ankara Işın Karaca konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?

Ankara'da düzenlenen konserlere ilişkin takvim vatandaşlar tarafından takip ediliyor. Konser programları duyurulmaya devam ederken hayranları ile bir araya geleceği öğrenilen Işın Karaca'nın Ankara konserine ilişkin merak edilenler de arttı. Haberankara.com olarak Işın Karaca konserine ilişkin merak edilenleri derledik.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Işın Karaca konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?

Haberankara.com Özel Haber - Ankara'da düzenlenen konser programların ait takvim vatandaşların yakın gündeminde yer alıyor. Ankara'da düzenlenen konserlerle ilgili bilgi sahibi olmak isteyenlerin araştırmaları devam ederken birbirinden farklı binlerce etkinliğe ev sahipliği yapan Ankara'da yeni bir konser programına daha yer verildi. Ankara Büyükşehir Belediyesi (ABB) konser duyurusu yapmaya devam ederken bir duyuru da Güdül Belediyesi tarafından yapıldı.

Güdül Belediyesi ilçede Işın Karaca'nın konser vereceğini ifade ederken şarkıcının hayranları da konsere ilişkin bilgi sahibi olmak üzere araştırmalarına başladı. Bu kapsamda ''Ankara Işın Karaca konseri ne zaman, nerede, saat kaçta, ücretli mi?'' gibi sorulara yanıt aranmaya başladı. Haberankara.com okurları için Işın Karaca konseri ile ilgili merak edilenleri derledik.

ANKARA IŞIN KARACA KONSERİ NE ZAMAN, NEREDE, SAAT KAÇTA?

Güdül Belediyesi tarafından yapılan duyuru ile Işın Karaca konserinin detayları belli oldu. Güdül Belediyesi konsere ‘’Ankara Büyükşehir Belediye Başkanımız Sn. @mansuryavas06 katılımları ile gerçekleştireceğimiz Işın Karaca konserimize tüm halkımız davetlidir.'' ifadeleri ile davette bulunurken 13 Mayıs 2024 Pazartesi günü saat 20.00'de gerçekleşecek.

ANKARA IŞIN KARACA KONSERİ BEDAVA MI?

Ankara Büyükşehir Belediyesi sponsorluğunda Güdül Belediyesinin düzenlediği etkinlikler kapsamında Işın Karaca konserinin ücretsiz olacağı duyuruldu. Güdül Belediyesi İlçe Stadyumu'nda gerçekleşecek olan konserin 13 Mayıs Pazartesi günü saat 20.00'de başlayacağı öğrenildi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Ankara Melek Mosso konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?

Ankara Melek Mosso konseri ne zaman, nerede, ücretli mi?