ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Kamp Karavan ve Doğa Sporları Fuarı başladı!

Ankara Kamp Karavan ve Doğa Sporları Fuarı başladı!

Başkent Ankara'da düzenlenen çeşitli etkinlik ve tanıtım günlerine olan ilgi devam ediyor. Son olarak farklı illerin tanıtım günleri etkinliklerini Haberankara.com okurları için derlerken bu kez 3'üncüsü düzenlenecek olan Ankara Kamp Karavan ve Doğa Sporları Fuarı'nın başlaması ile merak edilenleri derledik.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Kamp Karavan ve Doğa Sporları Fuarı başladı!

Başkent Ankara'da yaşayan vatandaşlar çeşitli etkinliklerden haberdar olmak üzere araştırmalarına devam ediyor. Ankara'da birbirinden farklı etkinlikler düzenlenmeye devam ederken bu kez kamp ve doğa tutkunlarının dikkatini çeken bir duyuruya yer verildi. 

Ankara'da bu yıl 3'üncüsü düzenlenecek olan Ankara Kamp Karavan ve Doğa Sporları Fuarı'nın başladığı ifade edilirken Ankaralılar da ‘’3. Ankara Kamp Karavan ve Doğa Sporları Fuarı nerede, ne zamana kadar sürecek?'' gibi sorulara yanıt aramaya başladı. 

ANKARA 3. KAMP KARAVAN VE DOĞA SPORLARI FUARI NEREDE, NE ZAMANA KADAR SÜRECEK?

Çağın hızla gelişmesi ile birlikte bireylerin günlük yaşantılarında farklı deneyimler yaşamak istemeleri nedeniyle farklı etkinlik arayışı içinde oluyorlar. Hayatın stres ve gürültüsünden uzaklaşmak isteyenler doğa ile bütünleşmek, yeni bilgiler edinmek, spor aktivitelerinde bulunarak kendi ilgilerine uygun özgün deneyimler yaşamak isterken son yıllarda da kamp ve karavan tatili oldukça popülerleşti.

Ankara 3. Kamp Karavan ve Doğa Sporları Fuarı, hayalindeki  karavana ve ihtiyacı olan kamp, outdoor ürünlerine ulaşma imkanı sunarken Türkiye'nin her yerinden gelen ve çeşitli firmalar da yer alarak farklı alternatifler sunuyor. Ankara 3'üncü Kamp Karavan ve Doğa Sporları Fuarı, bu yıl 2 - 5 Mayıs 2024 tarihlerinde Ankara Anfa Altınpark Fuar Merkezinde doğaseverler ile buluşacak. 

ANKARA ANFA ALTINPARK FUAR MERKEZİ NEREDE?

Ankara'nın Altındağ ilçesinde bulunan Anfa Altınpark Fuar Merkezi, Altınpark, Şht. Ömer Halisdemir Blv. no 142, 06160 Altındağ/Ankara adresinde yer alıyor.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kahramankazan Belediyesi Derya Uluğ konseri düzenleyeceklerini açıkladı

Kahramankazan Belediyesi Derya Uluğ konseri düzenleyeceklerini açıkladı