ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Kitap Fuarı 10 Aralık'ta sona eriyor!

Ankara Kitap Fuarı 10 Aralık'ta sona eriyor!

Kitapseverlerin gündeminde yer alan kitap fuarları Ankara'da devam ediyor. Kitap kurtlarının büyük bir ilgi ile takip ettiği Ankara Kitap Fuarı, ziyaretçilerini ağırlamaya devam ederken fuarın 10 Aralık tarihinde sona erecek olması ve hafta sonuna denk gelmesi ile birlikte ziyaretçi akınına uğradığı öğrenildi.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Kitap Fuarı 10 Aralık'ta sona eriyor!

Türkiye'de her yıl pek çok şehirde kitap fuarı düzenleniyor. Ankara'da yaşayan kitapseverler için bu yıl 19'uncusu düzenlenen Ankara Kitap Fuarı 1 Aralık tarihinde başladı. Toplamda 10 gün boyunca Ankaralılarla buluşacak olan Ankara Kitap Fuarı'na ziyaretçi akını devam ediyor. 

Milyonları aşkın kitapseveri ağırlayan Ankara Kitap Fuarı, Ankara Ticaret Odası (ATO) Congresium’da düzenleniyor. 10 gün süren fuarın Konuk Ülkesi Güneykore, Uluslararası Onur Konuğu ise günümüz Güneykore edebiyatının önemli temsilcilerinden Yun Ko-eun olurken fuarın son gününde de ziyaretçi akını bekleniyor. 

ANKARA KİTAP FUARI 10 ARALIK TARİHİNDE SONA ERECEK

Türk  edebiyatının önemli temsilcilerinden yazar ve eleştirmen Gülseren Budayıcıoğlu'nun “Onur Konuğu” olduğu Ankara Kitap Fuarı’nda çok sayıda etkinlik sergilenirken 500’ü aşkın yazar okurlarıyla buluştu. 

Ankara Kitap Fuarı, 1 Aralık 2023 Cuma günü kitap tutkunlarıyla buluşurken 10 Aralık 2023 tarihinde saat 20.00'da sona erecek. ATO Congresium’da kitapseverlerin ağırlandığı Ankara Kitap Fuarı, yağışa rağmen bugün de binlerce kişiyi ağırladı. 

Bu yıl 19'uncusu düzenlenen Ankara Kitap Fuarı'na gelen vatandaşlar, yağışa rağmen uzun süre kapı önünde bekledi. Yazar ve eleştirmen Gülseren Budayıcıoğlu'nun onur konuğu olduğu, konuk ülkenin Güney Kore olarak belirlendiği fuarda, hafta sonunda da yoğunluk oluştu.

Kentte etkili olan yağışa aldırmayarak fuar kapısı önünde uzun kuyruklar oluşturan ziyaretçiler, içeri girebilmek için bir süre bekledi. Gencinden yaşlısına her kuşaktan ziyaretçiyi ağırlayan fuarda, kitabevlerinin stantlarının önünde de kalabalıklar oluştu. Fuar, yarın akşama kadar ziyaret edilebilecek. 10 Aralık Pazar günü saat 20.00 itibariyle kapatılacak Ankara Kitap Fuarı'na giriş ücreti ise bu yıl 20 TL olarak belirlendi.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Yılbaşında Ankara'da hava nasıl olacak, kar yağacak mı?

Yılbaşında Ankara'da hava nasıl olacak, kar yağacak mı?