ANASAYFA Kültür-sanat Ankara Kitap Fuarı ne zaman sona erecek?

Ankara Kitap Fuarı ne zaman sona erecek?

Ankara'da yaşayan kitapseverlerin dört gözle beklediği Ankara Kitap Fuarı, 20. kez kapılarını ziyarete açtı. ATO Congresium'da düzenlenen fuarın ne zaman sona ereceği Ankaralılar tarafından merak edilirken araştırmalar da başladı.
yazar
Azra KOÇAK
İnternet Haber Editörü
Ankara Kitap Fuarı ne zaman sona erecek?

Haberankara.com Özel haber - Kitap fuarları her yıl büyük bir ilgi ile takip ediliyor. Kitapkurtlarının heyecan ve sabırsızlıkla takip ettiği kitap fuarlarının takvimi de araştırılan konular arasında yer alırken Ankaralı kitapseverler için müjde verildi. 20'nci Ankara Kitap Fuarı, kapılarını 27 Nisan Cumartesi günü itibariyle ziyaretçilerine açtı. Onur konuğunun Prof. Dr. Celal Şengör, uluslararası onur konuğunun ise deprem uzmanı Yoshinori Moriwaki olduğu 20'nci Ankara Kitap Fuarı'nın konuk ülkesi de Japonya olarak belirlendi. 

Fuarda 400'e yakın yayınevi temsil edilecekken imza söyleşi, konferans, panel gibi binden fazla etkinlik de kitapseverlerin ilgisine sunulmaya deva ediyor. Ankara'da düzenlenen Kitap Fuarının ne zaman sona ereceği merak edilirken ‘’Ankara Kitap Fuarı ne zaman sona erecek?'' sorusuna da yanıt aranmaya başladı.

ANKARA KİTAP FUARI NE ZAMAN SONA ERECEK?

26 Nisan tarihinde kapılarını ziyarete açan Ankara Kitap Fuarı, Eylül Fuarcılık tarafından ATO Congresium'da düzenleniyor. Fuar koordinatörü Remzi Çayır, yaptığı açıklamada, fuarda her kesime yönelik kitapların bulunduğunu belirterek, "Amacımız geniş kitlelere kitabı ulaştırmak. Yazarla okuyucuyu aynı mekanda buluşturmak." ifadelerine yer verirken detaylar da ‘’ankarakitapfuari.com'' adresinde yer alıyor.

5 Mayıs 2024 tarihine kadar ATO Congresium'da ücretsiz bir şekilde ziyaret edilebilecek olan Ankara Kitap Fuarı, 5 Mayıs Pazar günü saat 20.00'de kapılarını kapatacak.

Haberankara.com

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *
Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar Orman Benim etkinliği kapsamında çöp topladı

Kızılcahamam Belediye Başkanı Süleyman Acar Orman Benim etkinliği kapsamında çöp topladı